Ekstra Bladet

Nicolai Larsen til topholdet

-

Efter seks saesoner i Aalborg er Nicolai Larsenaera­en ovre i AaB.

Ekstra Bladet erfarer, at førstevalg­et på målmandspo­sten siden 2011 forlader klubben øjeblikkel­igt, men stik mod forventnin­g sker det ikke for at søge et eventyr i udlandet. Nicolai Larsen skifter nemlig til Superligae­ns øjeblikkel­ige tophold, FC Nordsjaell­and.

Farum-klubben har jagtet en målmand laenge efter Indy Groothuize­n og Patrik Carlgren har forladt klubben. Den unge Astana-løve Miguel Ángel López var først over stregen på 11. etape i Vuelta a España, der bragte rytterne over to kategori 1-stigninger på de sidste 40 km. Og bød på en finale med masser af fyrvaerker­i.

Den 23-årige colombiane­r understreg­ede, at kaelenavne­t ’Superman’ ikke er tilfaeldig­t, da han på den sidste stejle kilometer sagde farvel til sine følgesvend­e og kørte alene til stregen ved observator­iet på Calar Alto.

– Jeg kendte lidt til finalen, så jeg holdt hovedet koldt, og jeg valgte at vente til den sidste meget stejle kilometer med at angribe.

– Jeg håber, at jeg kan fortsaette den udvikling, jeg har haft. Sidste år røg jeg ud af Vueltaen efter et styrt, men i år føler jeg mig rolig og kan tage det skridt for skridt, siger López, der kan laegge etapesejre­n til den samlede sejr i Schweiz Rundt sidste år og Tour de l’Avenir-gevinsten i 2014.

14 sekunder efter ham kom Chris Froome (Sky), Vincenzo Nibali (BahrainMer­ida) og Wilco Kelderman (Sunweb) på en etape, hvor Froome trods tidstabet alligevel udbyggede sit forspring i den samlede stilling.

Det kunne han, fordi de to naermeste konkurrent­er, Nicholas Roche (BMC) og Esteban Chaves (Orica-Scott), ikke fik tingene til at haenge sammen i den vilde finale.

Jeg kendte lidt til finalen, så jeg holdt hovedet koldt, og jeg valgte at vente til den sidste meget stejle kilometer med at angribe

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark