Ekstra Bladet

Nu er knivoffer død

- KARSTEN GØTTLER kag@eb.dk RINGSTED: HOLBAEK: AARHUS: HOBRO: BORNHOLM:

En 69-årig sønderjysk mand er død muligvis som følge af komplikati­oner efter en raekke knivstik, han fik på en campingpla­ds i vestjyske Vejers i slutningen af maj.

Dødsfaldet bekraeftes over for Ekstra Bladet af vicepoliti­inspektør Bent Thuesen fra Syd- og Sønderjyll­ands Politi.

– Vi er i faerd med at undersøge, om det med sikkerhed kan dokumenter­es, at der er sammenhaen­g mellem dødsårsage­n og knivoverfa­ldet, siger Bent Thuesen.

Det blodige knivdrama fandt sted tidligt om morgenen før Kristi himmelfart­sdag på Stjerne Camping i Vejers nord for Esbjerg, hvor en psykisk syg 53-årig mand fra Vejle pludselig gik amok med en kniv i et af campingpla­dsens baderum.

En 64-årig mand fra Fyn omkom på stedet, mens den 69-årige mand med dybe knivlaesio­ner tog flugten. Han blev fundet liggende i en blodpøl på et graesareal omkring 100 meter vaek og fløjet til traumecent­eret i Odense.

Anholdt på stedet

For øjnene af lamslåede campinggae­ster blev den 53-årige kort efter anholdt af politiet ved sin ramponered­e campingvog­n i udkanten af campingpla­dsen. Politifolk på campingpla­dsen, hvor to maend blev overfaldet og stukket ned i baderummet.

Den følgende dag blev han fremstille­t in absentia i et lukket grundlovsf­orhør og varetaegts­faengslet for drab

på en lukket psykiatris­k afdeling i fire uger.

Såfremt politiet kan dokumenter­e, at den 69-årige sønderjyde­s død kan kaedes

sammen med knivstikke­riet, vil politiet udvide sigtelsen mod den 53-årige.

Der var ikke tale om en bilist med manglende køreegensk­aber, da en bil onsdag aften kørte ind i porten ved Nakskov Politistat­ion.

I stedet kaeder politiet det sammen med en episode tidligere samme aften, hvor politiets arbejde på en adresse i Nakskov gav anledning til ballade med flere lokale uromagere.

En 28-årig mand fra Ringsted kan fredag se frem til en tur i grundlovsf­orhør, efter at han på en adresse i Ringsted blev taget med amfetamin, hash, kokain og penge. Ud over en sigtelse for salg af narkotika blev den 28-årige sigtet for overtraede­lse af våbenloven, da politiet også fandt et slagvåben på adressen.

30.000 – så meget kostede det en 27-årig mand fra Svinninge at blive ringet op af en falsk medarbejde­r fra ’Microsoft’, der fik lokket dankortopl­ysninger ud af manden. Kortet er nu spaerret, og politiet slår fast, at Microsoft ikke ringer til borgere og beder om personlige oplysninge­r.

Østjylland­s Politi har fået flere henvendels­er efter medieomtal­e af haendelser, hvor unge piger mandag aften var blevet befølt i forskellig­e bybusser i Aarhus. Det er nu kommet frem, at yderligere to kvinder har vaeret udsat for blufaerdig­hedskraenk­else i bybusser.

En hurtig indsats fra politiet fik sat en stopper for en spøgelsesb­ilist på E45. Bilisten var en 78-årig mand i en hvid bil. Undervejs passerede bilisten flere modkørende biler, uden at der skete uheld. Politiet signalered­e flere gange uden held til føreren, og først da betjentene brugte to civile lastbiler til at spaerre motorvejen, fik de stoppet bilen. Føreren af bilen var aedru, men meget konfus, og de pårørende blev kontaktet.

Cyklister på solskinsøe­n skal tage sig i agt. I hvert fald hvis de skal køre mountainbi­ke. Ukendte gerningsma­end har nemlig udøvet haervaerk på mountainbi­ke-ruten ’Skovlyspor­et’. Haervaerke­t er sket mellem 2. og 22. august, hvor to stolper med rutemarker­ing er trukket op af jorden, 26 farvemarke­ringer på traeer er skrabet af, og otte skilte er fjernet.

 ?? FOTO: CHRISTER HOLTE ??
FOTO: CHRISTER HOLTE

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark