Ekstra Bladet

Ree til kraeft-tjek

- PERNILLE CHRISTENSE­N pc@eb.dk

I foråret 2015 fik Karsten Ree konstatere­t kraeft i blaeren. En total chokerende meddelelse for rigmanden, der dagen efter giftede sig med den tidligere Oddset-babe Janni.

Ree har vaeret meget åben om sin sygdom og har blandt andet fortalt, at han selv har betalt for behandling i USA, og at han har fået foretaget skylninger af sin blaere her i Danmark.

Torsdag skulle 72-årige Ree til sit halvårlige tjek af blaeren på Herlev Hospital, og han var ikke helt sig selv, inden han skulle undersøges og have laegernes dom, fortaeller Janni Ree til Ekstra Bladet.

– Han var nervøs. Men det tror jeg nu alle, der har haft kraeft, er. Han gik lidt ind i sig selv og blev stille og lidt småsur, og så har han sovet dårligt i nat, siger hun.

Heldigvis var der gode nyheder til Karsten og Janni Ree.

– Alt så fint ud. Faktisk så fint, at han først skal komme til tjek igen om otte måneder. Det er virkelig dejligt, siger en tydeligt lettet Janni Ree.

Trods de gode nyheder skal parret ikke fejre det i aften.

– Jeg tror, at Karsten er traet, så det bliver noget med en god middag herhjemme. Og så skal han jo vaere frisk til retssagen i morgen, siger Janni Ree med henvisning til den sag, der for tiden kører, hvor to betjente fra Nordsjaell­ands Politi er tiltalt for at have modtaget bestikkels­e af Ree i form af en rejse til Afrika.

Ud over frygten for at kraeften var vendt tilbage, døjer Karsten Ree med smerter i sin skulder efter en operation. Og i maj måned fik han en ny hofte.

– Så han er lidt skrøbelig for tiden, konstatere­r Janni Ree.

Jeg tror, at Karsten er traet, så det bliver noget med en god middag herhjemme

 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? Karsten Ree er lettet efter dagens besøg på Herlev Hospital.
FOTO: JONAS OLUFSON Karsten Ree er lettet efter dagens besøg på Herlev Hospital.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark