Ekstra Bladet

Offer for hjemmerøve­ri: Jeg blev meget bange

-

Det sidder dybt i den 66-årige kvinde, der torsdag var udsat for det hjemmerøve­ri, som Jimmi Levakovic og tre medsigtede nu er varetaegts­faengslet for.

– Det er hårdt at vaere offer, siger den 66-årige dame, som ikke ønsker hverken navn eller billede frem.

Der er dørtelefon, og døren til opgangen på Østerbro er tyk, så da det torsdag ringede på døren ind til lejlighede­n hos den 66-årige, var hun overbevist om, at det måtte vaere en anden beboer i opgangen.

Da hun havde åbnet døren, fattede hun dog hurtigt mistanke, da et par af personerne susede ud på toilettet og først skyllede ud i toilettet for derefter at åbne for vandet.

– Jeg skreg om hjaelp, fortaeller damen.

Fanget på badevaerel­set

På badevaerel­set stod hun nu sammen med flere af røverne, og i armene knugede hun stramt sin taske.

– Jeg sagde til ham, at jeg ikke havde lyst til at vaere på badevaerel­set med dem, siger det 66-årige offer.

Alligevel ville de ikke lade hende gå. Flere gange barrikader­ede de kvindens vej ud af badevaerel­set, og derfor kan sagen ende med en dom for røveri og ikke blot tyveri.

– Jeg blev meget bange, da de ikke ville lade mig komme ud af badevaerel­set, sider kvinden, som lider af KOL og derfor har problemer med at traekke vejret.

Stressen over ikke at få lov til at forlade badevaerel­se resultered­e derfor i, at hun fik en anfald. Alligevel fik hun ikke lov til at komme ud af badevaerel­set for at hente sin medicin.

Hun understreg­er dog, at maendene efter omstaendig­heder behandlede hende paent.

– Jeg prøver på at glemme det, jeg kan jo ikke rende rundt og frygte, at der kommer nogen og røver mig igen, hvis det ringer på min dør, siger den 66-årige dame, der dog vil tage sine forholdsre­gler.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark