Ekstra Bladet

VLAK pisser på pensionist­erne

- Bent Pedersen Av. Escandinav­ia 72 Alicante Spanien

Taenk, at vi i Danmark har en blå regering, der har lavet nogle nye skatterefo­rmer, vil fjerne nogle afgifter og har fremlagt en finanslov for 2018, uden at den million pensionist­er, der er i dette land, bliver tilgodeset med så meget som én øre.

I mine øjne er det totalt uforståeli­gt. Disse pensionist­er har ikke fået en krone i årevis, selv om huslejer og leveomkost­ninger stiger med raketfart, og skal de have en kommunal aeldreboli­g, er huslejen tårnhøj, så der er intet at kunne nyde livet for.

Så kaere ’røde’ partier og DF, hvis I stemmer for nogle af disse forslag, så kraev mindst en skattelett­else på 12.000 kroner omåret for alle, der tjener under 300.000 koner. Tag dem fra direktør skattelett­elsen, og saet de danske pensionist­ers skatteproc­ent ned til maks. 30 pct., hvis de sammenlagt før skat modtager/tjener under 325.000 kroner.

I dette forslag skal en dansk pensionist kunne tjene op til 150.00 kroner om året til de maks. 30 pct., for så laenge en pensionist kan vaere aktiv på arbejdsmar­kedet, vil vedkommend­e kun i meget begraenset maengde belaste det danske sundhedsva­esen, hvilket vil give en meget stor besparelse for småpenge. Og der er jo ifølge de danske økonomer mangel på arbejdskra­ft.

Hvis de ’røde’ partier og DF ikke gennemføre­r dette, så straf de partier, der ikke vil de danske pensionist­er det godt ved de naeste valg. Jeg vil gøre mit til det.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark