Ekstra Bladet

Masser af junk til de fattige

-

Jeg har haft svaert ved at bestemme mig for, om jeg skulle skrive om TV3’s lesbiske tema i ’Luksusfael­den’, eller om jeg skulle forbigå det i tavshed. Jeg prøver halvhjerte­t det sidste, da det lige så sikkert, som feminister flipper over glatbarber­ede kønslaeber, er, at jeg vil få langt ude hademails om homofobi i min indbakke. Men det er da lidt underligt så mange lebber, der er med for tiden.

Anyway! Et eks-lebbepar åbnede saeson 239 med det saedvanlig­e massive forbrug – og endte til min store fornøjelse med reklamespo­t; programmet blev sponseret af McDonald’s.

Den lokale måge

Herren Jemini, er du klar over, hvor meget gaeld folk har sat sig i, fordi de skulle aede McDonald’s? Overvaegti­ge, bebumsede typer, der ikke forstod, hvordan økonomien hang sammen – fordi de flere gange ugentlig stoppede på på den lokale måge og gnaskede løs – uden i øvrigt at stå ud af bilen.

Må jeg foreslå at TV3’s salgsafdel­ing nu tager fat i Danske Spil? Og hvad med Spilnu, LeoVegas, Mariacasin­o og Betfair? Hvad med raekken af danske kasinoer spredt over det meste af landet? Kunne man ikke få dem med på idéen?

Man kunne også ved samme lejlighed spørge Tjele, Center for Ludomani og Dansk Misbrugsbe­handling, om ikke de skal have en lille blok under udsendelse? Genial reklame!

Hvad med cigaretter

Ej, hvad med nogle såkaldt 'kviklån'?

Prince of Denmark eller måske endnu bedre: Grøn Look? Ej, cigaretter­ne får allerede masser af reklame med helt gratis product placement.

I LOVE IT!

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark