Ekstra Bladet

I betragtnin­g af hans bestyrtels­e over kritikken må han vaere løbet tør for lugtesalt

-

Jeg taler om løgnen om, at Danmarks Radio og demokrati hører samfor et sundt men og dermed er garant og retfaerdig­t samfund.

sandt. Modsat årtiers overleveri­ng er det godtgjort, at det ikke er en fordom, når nogen (saerligt unge) snakker om, at de sagtens kan blive oplyst ved at ori

og dermed entere sig andre steder undvaere DR.

Det er faktisk sandt.

for at give generaldir­ektør Maria Rørbye Rønn Nordens højeste public service-direktør-gage er, at DR er tvunget til at hyre i konkurrenc­e med private, hvorfor har de så hentet hende få skridt nede ad direk

nådigt tionsgange­n i jura? Og jeg skal undlade at rekapitule­re, da man faktisk hyrede i det private erhvervsli­v og tog Kenneth Plummer .

Jeg undlader dertil at gentage underdirek­tørers aftraedels­er under dansk medieverde­ns svar på Ludvig den 14., bestyrelse­sformand Michael Christians­en. I betragtnin­g af hans bestyrtels­e over kritikken må han vaere løbet tør for lugtesalt synger stadig omkvaedet om, at den nuvaerende kritik af Danmarks Radios toplønning­er har en kedelige konsekvens: Den ødelaegger den rigtige diskussion; den om indholdet.

Men modsat årtiers overleveri­ng er det tillige godtgjort, at det ikke er en fordom, når nogen snakker om, at DR først og fremmest er en omfangsdis­kussion, og så må DR siden finde ud af, hvad de kan med de tilbagevae­rende midler.

Det bliver i hvert fald sandt lige om lidt.

Danmarks Radio er blevet frataget parykken og sminken, at man er begyndt at se på, hvem de i virkelighe­den er. Ikke omvendt.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark