Ekstra Bladet

EN HÅRD NEGL

MEN IKKE BESKIDT: Kevin Magnussen vurderes som aggressiv af en raekke udenlandsk­e fag-journalist­er efter danskerens seneste konflikt på banen

- Jonas Hüttel hut@eb.dk Jan Sommer foto@eb.dk

Jeg gør ikke noget for at irritere nogen med vilje Kevin Magnussen er bare en hård kører, og det er Sergio Pérez også

MONZA (Ekstra Bladet): ’Magnussen er så beskidt, altid’.

Sergio Pérez stod bag svineren under traening sidste weekend i Belgien, og den kom i slipstrømm­en på Nico Hülkenberg­s famøse optraeden på live-tv, hvor tyskeren anklagede den danske Haaskører for at vaere griddens meste beskidte kører.

Hvorefter danskeren opforen drede til kaertegn af sine aedlere dele.

Alligevel haenger betegnelse­n beskidt ikke på danskeren, når man taler med fagjournal­ister, som har gjort en karriere ud af at følge Formel 1-cirkusset verden rundt.

Aggressiv og hård

Derimod indgår aggressiv og hård i de fleste vurderinge­r, da Ekstra Bladet gik en rund- tur blandt kollegaern­e i presseloka­let på Autodromo Nazionale Monza. – Kevin Magnussen er bare en hård kører, og det er Sergio Pérez også. Når to hårde kørere møder hinanden ude på banen, forventer de ikke altid at blive udsat for, hvad de udsaetter andre for hele tiden. Laengere er den ikke. Sergio er en hård nød, og det samme er Kevin Magnussen, siger David Tremayne, som skriver for blandt andre The Independen­t og GP+.

Danskerens zigzag foran Force India-køreren beror på misforståe­lse, og de har ikke talt om situatione­n, siden mexicanere­n bragte det op på kører-mødet sidste weekend. Og han føler intet behov for det.

Reder trådene ud

Sergio Pérez har da også haft travlt med at rede tråde ud efter to sammenstød med sin egen teamkammer­at i Belgien.

– Jeg har ikke så meget brug for at gøre noget klart over for ham. Han gik ud og sagde noget i medierne om, at det var med vilje. Jeg kan godt se, hvorfor han blev irriteret under traeningen, men kan ikke se, hvorfor han lod mig forbi, hvis han alligevel ville vaere foran, siger Kevin Magnussen.

Via sociale medier var Kevin Magnussen ude at praeci- sere sin version af sandheden ’fordi det var forkert, hvad han sagde’.

– Det er ikke noget, jeg laegger så meget i. Jeg vil bare gerne have, at folk ved, at jeg ikke prøver at pisse nogen af med vilje. Jeg kører hårdt og går til graensen. Det er helt med overlaeg. Men jeg gør ikke noget for at irritere nogen med vilje, siger danskeren.

 ??  ?? Morgenstem­ning på Monza Morgentrae­ning på Autodromo Nazionale Monza. Kevin Magnussen (DK) i Haas nr. 20 foran Sebastian Vettel (D) Ferrari nr. 5 og Pascal Werlein (D) i Sauber nr. 94.
Morgenstem­ning på Monza Morgentrae­ning på Autodromo Nazionale Monza. Kevin Magnussen (DK) i Haas nr. 20 foran Sebastian Vettel (D) Ferrari nr. 5 og Pascal Werlein (D) i Sauber nr. 94.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark