Ekstra Bladet

Efter ti saesoner har han sammenlagt tilbragt et helt år i en spillerbus, så nu glaeder han sig til at vaere 100 procent til stede på banen – og sammen med familien

-

Bundesliga­en for at passe arbejdet på 17 udebaner.

Oven i den ganze molevit kommer så et pre-seasontogt til Sverige, bus til og fra lufthavne i forbindels­e med Champions League, tysk pokalturne­ring, diverse showog test-kampe plus landsholde­t i samlinger på kryds og tvaers af den danske geografi. Dertil et hav af busture mellem hoteller og haller under klub- og landsholds­turneringe­r.

Jorden rundt

Det naermer sig med en Mercedes-bus’ dieselhakk­ende bundtraek en tur rundt om jorden pr. saeson, og med ti saesoner på rejsekorte­t har Anders Eggert altså kørt ca. 400.000 km i bus.

Lad os vaere venlige og regne 50 km/t. i snit og vupti: Anders Eggert har tilbragt 333 døgn nonstop sammen med gutter, kortspil, film, spil, evaluering, opladning, løs snak og sporadisk søvn. Stort set et helt år! – Vi ender på 100 dage, jeg er vaek! Plus 50 dage med landsholde­t. Det er mange. Her i Skjern – og med Champions League – er jeg måske vaek i 20!

I denne saeson går den laengste tur til Helsinge. Udekampe i Holstebro, Herning, Ribe eller Mors/Thy er naermest inden for cykelafsta­nd, og da Skjern i tirsdags fik haevn for DM-finalenede­rlaget til Aalborg Håndbold og gaflede saesonens første trofae – Super Cup – foregik det mindre end en dagsrejse vaek i Roskilde.

Glaeder sig

– Jeg kan naesten ikke huske, hvornår jeg sidst har glaedet mig så meget til noget. Virkelig glaedet mig til at prøve noget nyt, siger Anders Eggert, inden Skjern søndag aften åbner liga-saesonen hjemme mod østjydens tidligere klub GOG.

– Jeg glaeder mig til at vaere i form. Det er man selvfølgel­ig også i Tyskland, men de sidste to år har vaeret hårde

De sidste to år har vaeret hårde rent fysisk – og til dels også på den mentale del Da jeg først havde truffet beslutning­en, var det maerkeligt at skulle blive i Flensburg et helt år

rent fysisk – og til dels også på den mentale del, fordi jeg jo har vaeret så meget vaek. Jeg glaeder mig til at vaere en del af noget, hvor jeg kan bidrage 100 procent, siger Anders Eggert.

– De sidste to saesoner faldt naesten sammen, fordi jeg

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark