Ekstra Bladet

Derfor må vi konstatere, at vi elsker all inclusive. Kort og godt

-

Og så må du leve med, at kokkene ikke naensomt har vendt netop din entrecote hvert andet øjeblik, så den opnåede den perfekte rødmen i kødet. De har banket 50 af sted på kort tid, og nu ligger de på en disk og sveder, mens andre turister overvejer dem.

Kan du komme overens med det, er du langt.

OG SET I DET LYS

holder konceptet. Men det kraever samtidig, at man accepterer praemissen, for traeerne vokser ikke ind i himlen.

Alle de andre turister er irriterend­e. De larmer, lugter, forstyrrer, spaerrer og skubber – mest i buffeten.

Og der findes ikke nogen solseng med dit navn på. Dem er der kamp om. Fra solen står op – og nogle gange også inden. For slet ikke at tale om de alt for få parasoller, der selvsagt er i høj kurs. Og så risikerer man gudhjaelpe­mig også at skulle stå i kø til buffeten, hvis man kommer på et uheldigt tidspunkt.

Alt dette skal accepteres, før ferien kan blive bedre. Det nytter ikke at brokke sig og gå rundt med en sur mine på. Skub lidt igen i køen, og traek vejret en ekstra gang. Der er trods alt vaerre ting i verden.

Du kan dog glaede dig over, at vejret er bedre end i Danmark. Maden er sandsynlig­vis anderledes end din egen. Så nyd det, for pokker! OGSÅ selv om det blødkogte aeg er alt for hårdt, også selv om du sveder tran, før klokken har slået ti, og naboerne i øvrigt larmer til klokken 23. For ferien er betalt, du er af sted, og så er det fucking ... ALT inklusive.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark