Ekstra Bladet

Udelukker ikke comeback

-

Han nyder de nye opgaver i livet, men cirkushest­en savner alligevel duften af savsmuldet i fodboldman­egen. Derfor udelukker den tidligere målraev heller ikke et comeback til fodbolden på et tidspunkt.

– Jeg savner alt det sociale ved fodbolden. Jargonen, stemningen i omklaednin­gsrummet og følelsen af at skulle skabe resultater sammen hver weekend. Derfor kan jeg heller ikke afvise, jeg vender tilbage til fodbolden igen på et tidspunkt.

– Assistentr­ollen passer måske bedre til mig end chefrollen – i hvert fald på øverste niveau. Jeg er god til at skabe lidt sjov og ballade i truppen og komme taettere ind på livet af spillerne.

– Jeg vil ikke afvise at blive cheftraene­r i divisioner­ne eller assistentt­raener på højeste niveau igen. Eller måske en helt tredje rolle inden for fodbolden, lyder det kryptisk fra Søren Frederikse­n, der dog ikke vil afsløre mere på nuvaerende tidspunkt – andet end at han ikke skal tilbage til Viborg FF, der har fået en mareridtss­tart på tilvaerels­en i 1. division:

Jeg er god til at skabe lidt sjov og ballade i truppen

– Det er selvfølgel­ig ikke sjovt at se klubben i den nuvaerende forfatning, men Viborg FF er et lukket kapitel for mig, konstatere­r Søren Frederikse­n.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark