Ekstra Bladet

UBÅDS-MYSTERIET VI HAVDE SEX

.

- PRIVATFOTO/RITZAU/ARKIV CHRISTINA EHRENSKJÖL­D FOTO: KENNETH MEYER

– Jeg skulle have vaeret ude med Peter og Nautilus dagen efter, at han og Kim Wall sejlede ud. Vi skulle have hygget os, sejlet ud og dykket ned og sovet på havbunden. Peter har vaeret min ven og elsker og arbejdsgiv­er og confidante (fortrolige, red.).

Det fortaeller Deidre King, 38, som har kendt raket- og ubådsbygge­ren Peter Madsen i 14 år, til Ekstra Bladet.

Varetaegts­faengsling­en af Peter Madsen, som er sigtet for drab og partering af den 30-årige svenske journalist Kim Wall, kom i vejen for den undervands-elskov om bord på ubåden, der ifølge Deidre King var lagt op til.

Under fristforla­engelsen i Københavns Byret tirsdag fortalte Peter Madsen, at han havde planlagt en sejltur med en kvinde i den uge, hvor han staevnede ud fra Refshaleøe­n med Kim Wall.

– Ja, i et tilfaelde. Den tur, der var planlagt til om lørdagen. Den skulle have forløbet med én, der hedder Ditte Elisabeth King, sagde den drabssigte­de i retten.

Dyrket sex før

– Det er mig, der er Ditte. Der er ingen, der kan finde ud af at udtale mit rigtige navn, siger – Det billede af en morder, folk gerne vil tegne, kan jeg slet ikke genkende, siger Deidre King, som har kendt den drabssigte­de i 14 år den 38-årige amerikaner Deidre King, til Ekstra Bladet.

Hun har efter eget udsagn før den planlagte tur tidligere dyrket sex på ubåden med Peter Madsen.

– I skulle have dyrket sex i ubåden?

– Ja absolut, 100 procent, og dykket ned og sovet dernede. Virkelig have hygget os.

– Har I prøvet det før – bare jer to?

– Ja. Det har vi da. Der har aldrig på nogen måde vaeret nogen antydning af noget som helst, som kunne gøre mig bange for Peter. Min datter har på min opfordring både sejlet med Peter og arbejdet for Peter. Det ville jeg ikke have opfordret min datter til, hvis jeg var bange for ham, siger Deidre King, som er taget med Ekstra Bladet ud til Peter Madsens ubåd, der er central for den makabre drabssag og nu ligger på land i Københavns Nordhavn.

Ekstra Bladet har siden anholdelse­n af Peter Madsen løbende vaeret i kontakt med kvinden, som også er naevnt i artikler om Peter Madsens projekter, bl.a i Ingeniøren.

Ikke ubådens skyld

Ifølge Peter Madsens forklaring døde Kim Wall ved en ulykke, da hun fik ubådens 70 kilo tunge luge i hovedet. Han naegter at have parteret kvinden, hvis torso blev fundet uden hoved, ben og arme 21. august på Amagers sydspids, men fastholder at have ’begravet hende til søs’ – i hel tilstand.

– Jeg tror på Peter. Hvordan kan politiet udelukke, at det ikke er flere forskellig­e skibsskrue­r, der har hakket hendes lemmer af. Jeg vil gerne have, at de skal bevise over for mig, at det absolut ikke kan lade sig gøre. Hun har immervaek ligget i vandet i en uge.

– Peter Madsen er mistaenkt for en meget alvorlig forbrydels­e. Hvad er din reaktion, hvis det kan bevises, at han har parteret Kim Wall?

– Så taenker jeg, at det må vaere sket i den periode, hvor han siger, han har lagt sig til at sove og ikke kan huske

 ??  ?? Dommeren i Københavns Byret mente ikke, at Peter Madsen havde givet en rimelig forklaring på, hvorfor liget af Kim Wall skulle ende i vandet. Retten lagde også vaegt på, at Peter Madsens adfaerd forhindrer opklaringe­n af sagen.
Dommeren i Københavns Byret mente ikke, at Peter Madsen havde givet en rimelig forklaring på, hvorfor liget af Kim Wall skulle ende i vandet. Retten lagde også vaegt på, at Peter Madsens adfaerd forhindrer opklaringe­n af sagen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark