Ekstra Bladet

Peter er ikke en pervers sadist

-

Seniorankl­ager Jakob BuchJepsen laegger ikke skjul på, at Peter Madsen efter hans opfattelse har et forklaring­sproblem.

Anklageren borede ved fristforla­engelsen gentagne gange i, hvordan Kim Walls trusser var røget af hende, da Peter Madsen ifølge sin forklaring med vanskeligh­ed havde trukket hendes lig op af ubåden for at ’begrave hende til søs’.

Dertil kom en raekke spørgsmål om Peter Madsens seksuelle tilbøjelig­heder og vidneudsag­n, som bl.a. handlede om kvaelnings­sex og S/M-miljøet.

Ifølge Deidre King er Peter Madsen dog ikke seksuelt afvigende:

– Peter er en person, som mener, man skal prøve alting mindst én gang. Hvis nogen beder ham om noget, så gør han det. Hvis jeg sagde til Peter ’vil du ikke nok vaere sød at kvaele mig, fordi det kan jeg godt lide’, så ville han gøre det. Peter kan godt lide at skubbe graenser, men kun, hvis du er med på det, siger Deidre King, som afviser at have dyrket kvaelnings­sex med Peter Madsen.

– Han er ikke på nogen måde sadistisk. Det har han aldrig nogen sinde vaeret. Han er enormt ’mindful’ omkring mennesker og bliver meget ked af det, hvis nogen kommer til skade. Han bliver ked af det, hvis det mindste lille dyr lider. Manden fjernede musefaelde­rne i vaerkstede­t, fordi vi ikke måtte draebe musene.

Ekstra Bladet har set flere beskedudve­kslinger mellem Deidre King og Peter Madsen. I juni sendte Deidre King ham på et tidspunkt et link til en por nofilm, hvor en kvinde dyrker sex med 25 maend.

– Den syntes jeg var fraek, og sådan noget kunne vi jo godt finde på at sende til hinanden. Filmen er ikke på nogen måde freaky, fortaeller Deidre King.

 ?? PRIVATFOTO ?? Her staevner den nu drabssigte­de Peter Madsen ud med den svenske journalist Kim Wall.
PRIVATFOTO Her staevner den nu drabssigte­de Peter Madsen ud med den svenske journalist Kim Wall.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark