Ekstra Bladet

Jeg vil giftes med Peter

– Han kan godt lide laebestift. Han kan godt lide strømpebuk­ser og sådan noget. Måske en maske i ny og nae UBÅDS-MYSTERIET

- Ehren@eb.dk

Ifølge Deidre King har hun og Peter Madsen, siden deres første møde for 14 år siden, haft et saerligt bånd.

– Jeg vil ikke rigtig kalde os kaerester. Jeg har arbejdet for ham. Min datter har arbejdet for ham. Min eksmand har arbejdet for ham. Jeg har vaeret hans elskerinde, hans veninde. Jeg har vaeret mange forskellig­e roller i Peters liv, siger Deidre King om sit forhold til den nu drabssigte­de mand.

Han er gift, men lever i et åbent forhold. Det fortaeller han i Thomas Djursings bog ’Raket-Madsen’, og det har hans hustru ifølge retsmødet tirsdag også forklaret til politiet.

Ifølge Deidre King mødtes hun og Peter Madsen senest til et erotisk staevnemød­e i midten af juli på Hotel Bella Sky på Amager.

Her hyggede de sig med, hvad hun kalder ’straight forward husmandsse­x’:

– Som et normalt par ville – Jeg har lyst til at kramme hende. Det er jo ikke hendes skyld. Hun har ikke gjort noget. Nautilus har bare gjort, hvad der bliver sagt, og sejlet derhen, hvor hun skulle, siger Deidre King med tårer i øjnene om den bjaergede ubåd.

dyrke sex. Peter kan godt lide højhaelede sko. Han kan godt lide laebestift. Han kan godt lide strømpebuk­ser og sådan noget. Måske en maske i ny og nae.

Peter Madsen fortalte selv i retten tirsdag, at han er vild med kvinder i høje haele og røde laeber.

Ekstra Bladet har set korrespond­ancen mellem Peter Madsen og Deidre King om

Jeg har lige skrevet til ham i et brev og mindet ham om natten på Bella Sky

det dengang foreståend­e møde på hotellet.

’Åhh landet! Er i vaerelse 1843. Når fremme skal du bare

ringe! Det er skønt’, skriver Peter Madsen, før han sender syv emojier – en raket, tre hjerter og tre raketter mere. Han lader forstå, at han har vaeret i brusebad og udbryder ’kors, hvor er det laekkert’.

Deidre King siger, at hun har et overfladis­k forhold til Peter Madsens kone og i virkelighe­den godt selv kunne forestille sig at blive gift med

Funklende diamant

– Kunne du finde på at gifte dig med ham, selv om han måtte ende med at blive dømt for alle de forhold, som han er sigtet for?

– Ja, selvfølgel­ig, 100 procent, altid, til hver en tid. Jeg ved godt, det ikke er Peter. Der er sket en forfaerdel­ig

tragisk ulykke, og ja, han har reageret forkert. Jeg har lige skrevet til ham i et brev, at mindet om natten på Bella Sky er en funklende diamant for mig. Nu betyder det så meget mere.

– Du kunne finde på at gifte dig med ham, selv om han måtte have parteret Kim Wall?

– Det kan du stole på, for jeg ved, at det ikke er min Peter.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark