Ekstra Bladet

Det lugter af Premier League

- Pf og mgw

Det kan godt vaere, Thomas Delaney har vaeret en langsom starter, men nu til dags spilder den brandvarme midtbanesp­iller ikke tiden.

Fra at have scoret seks mål i sine første seks saesoner sluttede han af med 11 scoringer på halvanden saeson.

I Werder Bremen er han foreløbig noteret for fire mål, ikke mindst i kraft af efterårets hattrick mod Freiburg. Og på landsholde­t ligner han en af de allervigti­gste profiler – ikke mindst i kraft af målfesten mod Polen og Armenien.

Hans tidligere traener, Ståle Solbakken, føler sig dog også overbevist om, at Delaney har kvaliteter­ne til endnu et skridt op ad karrierest­igen.

– Han har udviklet sig og er på kort tid blevet viceanføre­r i Bremen. Han har absolut potentiale til at skifte til Premier League på et tidspunkt, siger den norske FCK-traener, der har nydt at følge sin tidligere anførers himmelflug­t de seneste 18 måneder.

– I de seneste to saesoner har han vaeret totalt outstandin­g hos os. Hans praestatio­ner for FCK i Champions League var fantastisk­e, konstatere­r Solbakken, der ikke er alene om at se Delaney i Premier League i fremtiden.

Det ser således kun ud til at vaere et spørgsmål om tid, før Everton eller andre engelske klubber med penge på lommen banker på døren i Bremen.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark