Ekstra Bladet

MÅL-PÅL BRAGER IGEN

- KLAUS EGELUND ege@eb.dk Dommer

Klokken var 22.27 da Jørgen Daugbjerg Burchardt med sidste fløjt afsluttede den formentlig seneste kamp Superligae­n har oplevet.

Da det skete var det svaert ikke at sidde at aergre sig over, at den haesblaese­nde kamp ikke lige kunne fortsaette helt op til midnat.

Og Hobros himmelstor­mere tordner ufortrøden­t videre med målliderli­ge Pål Alexander Kirkevold som den store helt, da han taet under mål bragede afgørelsen ind fem minutter før tid.

Månedens spiller i august slog til for femte kamp i traek, og det er forståelig­t, at de i Hobro så det som en kaempelett­else, da det lykkedes at lukke transfervi­nduet Pål Alexander Kirkevold blev matchvinde­r og Hobros store helt. uden at miste den skarpe nordmand.

To gange i kampen tog Hobro føringen, men begge gange kaempe Sønderjysk­e sig tilbage. Det viste sig dog at vaere skønne spildte kraefter, da Hobro i en forrygende slutfase trykkede gaester langt ned, og det var lidt af et mirakel at oprykkerne skulle vente så laenge på føringen, men Danny Olsen huggede helt utilgiveli­gt på stolpen, da det virkede svaerere at braende end at score.

I sidste ende var det rigeligt i en kamp hvor skader ramte nøglespill­ere på begge sider.

Bøge trak sig

Først måtte Jesper Bøge traekke sig lige efter Quincy Antipas havde gjort det til 1-0. I forvejen var Bøge hentet ind som nødløsning i centerfors­varet som konsekvens af Mads Justesens skade.

Det betød Yaw Amankwah for første gang siden oprykninge­n fik mere end ti minutter, og succeshold­et begynder at løbe tør for defensive muligheder til de kommende kampe. Således bliver Mads Justesen ikke aktuel til startopsti­llingen før naeste landskampp­ause i starten af oktober.

Med tanke på, at de kommende tre kampe for de succesfuld­e oprykkere er mod FC Midtjyllan­ds potente offensiv samt Brøndby og OB’s rappe angribere, så kunne Thomas Thomasberg naesten ikke have valgt et vaerre tidspunkt til at skulle forlade sig på en alternativ bagkaede – Rasmus Minor Petersen og Yaw Amankwah -, der godt nok har højden til at vinde en basket-kamp, men mangler fart.

Og det var tankevaekk­ende - med henblik på de kommende kampe - at se de misforståe­lser i Hobros defensive solar plexus midt i anden halvleg, da et indkast naermest fik lov til at hoppe to gange på graesset inde midt for mål inden Mikael Uhre kunne hugge 2-2 scoringen ind.

Dybe panderynke­r

Hvis Jesper Bøges skade er problemati­sk for Hobro, så er det for intet at regne for de panderynke­r, som anfører Marc Pedersens ankelskade efterlader Sønderjysk­e-traener Claus Nørgaard med.

Marc Pedersen røg skaevt ind i en tackling med Quincy Antipas på baglinjen og måtte liggende på en båre lade sig udskifte op mod pausen.

Sønderjysk­e-kaptajnen er samlingspu­nktet i centerfors­varet, hvor unge Stefan Gartenmann efter hjemkomste­n fra Heerenveen nu har udsigt til masser af spilletid, mens Sønderjysk­e beder til at der ikke dukker flere skader op i bagkaeden, da de stort set er løbet tør for alternativ­er.

Men i første omgang slap Stefan Gartenmann fint fra entréen, men afgørelsen var ikke et ridderslag til det nye Sønderjysk­e centerfors­var. Sebastian Mielitz ................ 3 Ramon Rodriguez ............... 3 Kees Luijckx ........................ 4 Marc Pedersen (39) ............ 3 Simon Poulsen .................... 4 Niki Zimling ......................... 4 Marcel Rømer (70) ............. 2 Emil Scheel ......................... 2 Troels Kløve ......................... 2 Christian Jakobsen (84) ..... 3 Mikael Uhre ......................... 4 (39) Stefan Gartenmann ... 4 (70) Eggert G. Jonsson ........ 3 (84) Casper Olesen .............. Gennemsnit

..................... 3,2

Marcel Rømer, SDR, gult (29), Quincy Antipas, HOB, gult (39), Niki Zimling, SDR, gult (58), Amankwah, Yaw, HOB, gult (70)

 ?? FOTO: ANITA GRAVERSEN ?? Matchvinde­r
FOTO: ANITA GRAVERSEN Matchvinde­r

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark