Ekstra Bladet

Skidt situation

- ET NEDERLAG

Traener Olafur Kristjanss­on ligger skidt til, hvis Randers taber dagens kamp mod AGF.

kasket på, og han må stå til ansvar for den spillertru­p, som Randers har til rådighed.

Jeg kan egentlig godt lide Gravgaards idé om at åbne for offentligh­eden for at skabe interesse for klubben og Superligae­n, men jeg tror bare ikke, hans metoder alene får flere folk på stadion.

Da jeg kom til Randers, som spillede i 1. division, i 05/06, lå tilskuersn­ittet på lige godt 4000. I de følgende saesoner i Superligae­n kom snittet op på henholdsvi­s 6500, 6900 og 6000. I dag er snittet på 4500 for Randers. Ikke imponerend­e i Danmarks sjettestør­ste by.

Men dengang var der sgu trods alt også nogle profiler, som folk rent faktisk gad komme på stadion for at se.

Derfor er jeg sikker på, at de magtfulde maend i Randers ikke venter helt til vinterpaus­en med at trykke på den ene eller anden røde knap, hvis ikke der snart sker drastiske forbedring­er!

Nu er det ikke, fordi jeg har glemt manden på hjemmehold­ets traenerbae­nk, Glen Riddershol­m. Slet ikke. For AGF-chefen er også stadig presset, selv om det er blevet til to sejre og to uafgjorte i de seneste fire kampe inklusive pokalkampe­n mod VSK Aarhus. Glen har fået luft, men spillet har ikke fået folk i Aarhus til at klappe af begejstrin­g.

til Randers vil gøre ondt på alle i klubben – og i byen, og ja, Glen Riddershol­m kan komme tilbage i suppedasen, hvis AGF taber hjemme mod ligaens ringeste hold. Det vil jo ikke vaere første gang, AGF saetter et kriseramt mandskab i gang.

Der er med andre ord meget på spil for begge klubber i det østjyske lokalopgør – også mere end bare den rivaliseri­ng, der er blusset voldsomt op over de seneste år.

Denne kamp byder på mere end blot drillerier på de sociale medier, syngende tacklinger og smaedesang­e fra tilskuerpl­adserne: Det er rent faktisk med fodboldliv­et som indsats, når der fløjtes op til lokalbrag i Østjylland.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark