Ekstra Bladet

– Var det ikke specielt for dig at se ham på fodboldban­en igen?

-

– Nu har jeg jo jaevnligt haft min omgang med Thomas, så på den måde er det ikke så specielt. Vi har spillet badminton og dyrket anden sport, men selvfølgel­ig er det sjovt at spille fodbold sammen med ham igen. Men det var nemt at spille med

Det var jo naesten lige som i gamle dage – måske bare med lidt faerre tacklinger fra os begge

ham, fordi han flytter sig, og sådan er fodbold nogle gange så nemt.

– Han har traenet i Vejle, hvor han har spillet med nogle af de gamle drenge – ligesom jeg spiller sammen med nogle af de gamle i AGF. Han har vaeret med ude at se et par af oldboys-landskampe­ne, men følte ikke, han var klar. Han er jo lidt aerekaer og ville ikke falde igennem, og det gjorde han bestemt heller ikke i dag. Tvaertimod. I betragtnin­g af, at det er 10-11 år siden, han sidst spillede, så gjorde han det jo meget godt i dag, siger Ekstra Bladets spillende fodbold-ekspert.

Sepp kommandere­de

Sepp Piontek var med på baenken og forlangte højlydt spillet frem ad og sådan var alt, som det skal vaere på en aften, da man de sidste 10 minutter dårligt kunne se, hvem der spillede den modsatte kant – men Henrik Larsen var det i hvert fald ikke. Han meldte forfald, men det gik jo endda uden EMtopscore­ren.

Dommeren lagde dog et par minutter til de to gange 35 – formentlig for at få Graver på tavlen, men han måtte altså – igen – nøjes med en assist til 10-0.

Og så tilbage til studiet…

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark