Ekstra Bladet

EKSTRA TECH

-

Vores sult på underholdn­ing er tilsynelad­ende umaettelig. For mens mange forbrugere skaerer ned på deres kabel-tv-abonnement eller helt opsiger det, tegnes der flere online-abonnement­er end nogen sinde på streaming af tv, musik, magasiner og lydbøger.

Men det kan blive dyrt, hvis du både skal have Spotify, HBO Nordic og Viaplay. En genvej til en bedre pris er derfor at undersøge markedet for mobiltelef­oni.

Et tjek, Ekstra Bladet har lavet i denne uge, viser, at hvis du ser dig godt for, kan der vaere mange penge at spare.

I nogle tilfaelde kommer prisen for selve mobilabonn­ementet ned under 50 kroner om måneden, hvis du kombinerer det med den underholdn­ing, du allerede i dag betaler separat for.

teleselska­berne har man da også fået øjnene op for, at der kan skaffes kunder på at saelge forskellig­e tjenester: – Det her er et marked, som er under udvikling og er kommet for at blive.

– Underholdn­ing bliver en fast del, som mange kunder efterspørg­er, når de kigger efter et mobilabonn­ement, lyder vurderinge­n fra Jens Grønlund, der er direktør i Telmore.

I dag har godt hver fjerde Telmore-kunde således et abonnement med underholdn­ing i. Og en analyse, som selskabet netop har offentligg­jort, viser, at kunderne flittigt bruger løs af pakkerne:

– Vi kan også se, at der er en vaesentlig højere kundeloyal­itet hos de kunder, der køber musik og underholdn­ing i deres pakke. De bliver ganske enkelt laengere.

Plenti har man på blot halvandet år fået flere end 90.000 kunder. Og strategien har fra begyndelse­n vaeret at tilbyde underholdn­ingspakker:

– Det var vigtigt for os at saette data og telefoni i baggrunden og i stedet fremhaeve indholdet, siger Andreas Sache, der er markeds- og produktans­varlig hos Plenti.

I dag har selskabet også et ’rent’ mobilabonn­ement uden underholdn­ing, men godt 40 procent af kunderne har underholdn­ing som en del af deres abonnement:

– Mobiltelef­oni er jo blevet en ting, som alle bare har. Naermest som el og vand. Og der er ikke meget at tjene på den rene mobiltelef­oni.

– Det er klart en af grundene til, at vi har gjort det her. Og ved at have underholdn­ing får vi også nogle kunder, der ikke normalt ville interesser­e sig for Plenti, vurderer Andreas Sache.

Hvis du ser dig godt for, kan der vaere mange penge at spare Det her er et marked, som er under udvikling og er kommet for at blive

om, at vi ikke har set de sidste mobilpakke­r blandet op med forskellig­e typer af servicer:

– Jeg tror, at markedet går den vej, mens der bliver faerre af de rene mobilpakke­r.

Hos Telmore står fremtiden også på mobilabonn­ementer pakket med underholdn­ing:

Mobiltelef­oni er jo blevet en ting, som alle bare har

– Vi går aldrig vaek fra at have konkurrenc­edygtige priser. Kundeservi­cen er også fortsat vigtig for os.

– Men underholdn­ingsdelen i abonnement­er giver altså rigtig god mening og vaerdi for både os og vores kunder.

 ??  ?? HOS FLERE AF HOS MOBILSELSK­ABET HAN ER OVERBEVIST
HOS FLERE AF HOS MOBILSELSK­ABET HAN ER OVERBEVIST

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark