Ekstra Bladet

EFTERLYST FOR VOLDTAEGT KLIPPEDE SIT HÅR AF

NU ER HAN SIGTET Mistaenkt var forbi politiet for at få fjernet efterlysni­ngsbillede­r

- BENJAMIN KROGH SUNE FISCHER bbk@eb.dk; fish@eb.dk

Torsdag i sidste uge blev en 26-årig mand anholdt og sigtet i forbindels­e med et voldtaegts­forsøg ved Ny Ellebjerg S-togsstatio­n.

Dagen efter blev han fremstille­t i grundlovsf­orhør og varetaegts­faengslet.

Ifølge en pressemedd­elelse skete voldtaegts­forsøget på et stisystem taet ved stationen ved sekstiden om morgenen 1. august.

Han var klippet meget korthåret, og betjenten bag skranken anede ikke uråd, da han tilsynelad­ende ikke kunne genkende manden

I forbindels­e med sagen udsendte politiet billeder af den mistaenkte til pressen i håb om, at man kunne vaere behjaelpel­ig med tips om, hvem manden eventuelt måtte vaere.

Hos Københavns Politi fortaeller Brian Belling, efterforsk­ningsleder Det var her ved Ny Ellebjerg S-togsstatio­n, at en kvinde 1. august tidligt om morgenen blev forsøgt voldtaget. Efterfølge­nde udsendte politiet billeder af den nu anholdte. ved Station City, nu hvordan den pågaeldend­e mistaenkte vitterligt har vaeret inde hos politiet, før han blev anholdt.

Mødte op med storesøste­r

Målet var at få fjernet de offentligg­jorte billeder.

Her troppede han sammen

med sin storesøste­r op ved politiets station på Hovedbanen i sidste uge, hvor han forklarede, at det ikke var ham.

Han var klippet meget korthåret, og betjenten bag skranken anede ikke uråd, da han tilsynelad­ende ikke kunne genkende manden.

Efter endt aerinde forlod bror og søster stationen.

– Stationen tog kontakt til efterforsk­ningen i forbindels­e med henvendels­en, og efter lidt yderligere efterforsk­ning tog man ud og anholdt den pågaeldend­e lillebror på en adresse i Københavns­området, fortaeller efterforsk­niningsled­eren

Efterlysni­ng førte til anholdelse

– Vores fokus har vaeret rettet på efterforsk­ningen af sagen om voldtaegts­forsøget. Jeg har ingen kommentare­r til det andet, der måtte vaere

foregået, siger Brian Belling.

– Det var den offentlige efterlysni­ng, der førte til, at vi fandt frem til den mistaenkte. Vi har fået flere forskellig­e henvendels­er i sagen, fortaeller han.

 ?? FOTO: /RITZAU/FINN FRANDSEN ?? Tog toget
FOTO: /RITZAU/FINN FRANDSEN Tog toget

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark