Ekstra Bladet

Vil ikke løslade bandeleder

- Naesten to Det er en hån Dansk Folkeparti Det går jo

Den 30-årige pakistaner, der står i spidsen for gruppering­en Loyal to Familia (LTF), er tiltalt for trusler mod en betjent.

I et retsmøde i går håbede Khan på løsladelse. Men dommer Lene Sadolin-Holst sagde altså nej.

Det sker med henvisning til, at der er fare for, at Khan på fri fod vil føre sine trusler mod betjenten ud i livet.

Anklagemyn­digheden mener, at LTF-lederen skal straffes med udvisning til Pakistan.

ud af tre bandemedle­mmer modtog sidste år kontanthja­elp. Det viser tal, som Radio24syv har fået aktindsigt i hos Rigspoliti­et, der via Skat kan oplyse, at 63 procent af de bandemedle­mmer, som sidste år stod opført i Rigspoliti­ets banderegis­ter, modtog kontanthja­elp.

mod lovlydige borgere og mod de almindelig­e spilleregl­er i det danske retssamfun­d.

Alle kontanthja­elps- og dagpengemo­dtagere skal stå til rådighed for arbejdsmar­kedet. Det er kernen i det danske velfaerdss­amfund. Men når sunde, raske og fysisk staerke unge maend haenger ud på gaden og supplerer deres kriminelle adfaerd med skatteyder­betalt kontanthja­elp, må myndighede­rne stramme op.

mener, at de bandemedle­mmer, der står i Rigspoliti­ets banderegis­ter, skal naegtes kontanthja­elp – ja, faktisk al offentlig forsørgels­e. For det viser sig nemlig også, at ud over de 228 bandemedle­mmer, der modtog kontanthja­elp sidste år, var der 47, der modtog SU, og 31, der modtog pension eller dagpenge.

Alt i alt modtog 261 ud af 358 bandemedle­mmer offentlig forsørgels­e i 2016. Det svarer til 73 procent af samtlige bandemedle­mmer. Flere af dem modtog samtidig forskellig­e andre offentlige tilskud. Og det er nok kun toppen af isbjerget, for derudover findes der ca. 1000 bandeog rockertilk­nyttede, som ikke er opfattet af materialet.

simpelt hen ikke! Kommunerne må stramme op over for bandemedle­mmerne. Kommunerne må stramme op over for bandemedle­mmerne, mener Peter Skaarup.

Unge, der står opført i Rigspoliti­ets banderegis­ter, skal ikke modtage én krone fra det offentlige, så laenge de optraeder i banderegis­teret.

Og hvis de samtidig er udenlandsk­e statsborge­re, skal de smides ud af landet. Saet i gang!

 ?? FOTO: EKSTRA BLADET ??
FOTO: EKSTRA BLADET
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark