Ekstra Bladet

Skidt for udviklinge­n

- Peter Strauss Jørgensen Norgesgade 19 København S ARKIVFOTO: /RITZAU/JENS DRESLING ARKIVFOTO: /RITZAU/BENJAMIN NØRSKOV Erik Sørensen Hyldestub, Hørup

Debatten om de seks procent af Amager Faelled, der er planlagt til at huse 2500 boliger – heraf 600 almene – går hårdt for sig.

Personligt er jeg meget positivt indstillet, da det er et visionaert og godt projekt, der vil udvide boligmasse­n på det hårdt traengte københavns­ke boligmarke­d og afslutte udbygninge­n af Ørestad.

Men hvis ikke det bliver til noget, skal Københavns Kommune finde to mia. kroner i budgettet til at lappe et hul. Det er alligevel en sjat.

Til gengaeld vil min egen lejlighed på Amager blive ved med at stige i pris, da presset på København fortsaette­r.

Det vil vaere fint for min privatøkon­omi – men skidt for udviklinge­n af København. Man skal ikke tvinge syge og handicappe­de i arbejde, skriver Jens Peter Giversen. Regeringen spreder løgne uden de store konsekvens­er, raser Erik Sørensen.

Jeg sad naesten hele dagen forleden og ventede på, at TV2 News ville skrotte timeplanen og bringe et indslag under ’breaking news’-bjaelken med eftertiden­s mest manipulere­nde statsminis­ter: ’Lars Løkke og hans ministre har igen igen fyldt Danmarks befolkning med løgn!’

VLAK-regeringen har med sit udspil til Lamborghin­i-skatterefo­rmen uhindret fået masser af plads på isaer TV2 News til at fortaelle hele landets HK’ere, at regeringen har lavet en skatterefo­rm, hvor netop HK’erne får den største gevinst. Det er nu af Ekstra Bladet bevist som den største

løgn, da udtrykket ’alle HK’ere’ kun daekker ca. 16 medlemmer.

Havde det vaeret en regering fra den anden side af Folketinge­t, var nok både Ulla Terkelsen, Jesper Steinmetz, Lotte Mejlhede og Steffen Jensen blevet beordret hjem, for nu skulle ’de røde’ rigtig en tur i vridemaski­nen og komme til at stå til regnskab for deres løgne.

Jo, det går strygende i Danmark med fake news fra liberalist­erne – men selv dette udtryk stemmer heller ikke, de skulle kalde sig for egoister.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark