Ekstra Bladet

NYT FRA OVERKLASSE­N RIGMANDS-FIGHT FOR

. FLYGTNINGE PÅ STANDBY: Jan Leth Christense­n har sat alle planer på standby for pragtvilla­en i Hellerup, men han håber stadig han kan bygge sit drømmehus

- THOMAS RIBER-SELLEBJERG trs@eb.dk

Men om forbuddet er nedlagt eller ej, står lige nu hen i det uvisse.

Her vedtog et enstemmigt udvalg at nedlaegge forbud mod, at Jan Leth kunne opføre sin arkitektte­gnede villa, på trods af at villaen ikke strider mod den gaeldende lokalplan for velhaverkv­arteret.

– Vi er i en limbo-situation, fordi der ikke er noget, som jeg kan påklage over. Men jeg kan ikke få en byggetilla­delse, fordi forvaltnin­gen administre­rer, som om at forbuddet er nedlagt, siger Jan Leth Christense­n.

Det sker efter planlovens paragraf 14, hvor en kommune kan fastfryse et byggeri i op til et år, hvis man mener, at en ny lokalplan vil kunne forbyde det.

Gentofte Kommune skulle have kastet lys over sagen på et nyt møde 7. september. Her var Byplansudv­alget samlet igen, og Sigridsvej var igen på dagsordene­n.

Men ud fra det officielle referat fra mødet er der ikke meget nyt. Det fremgår under punktet i referatet.

– Udsat, står der blot under beslutning­spunktet i referatet. Heller ikke her fik Jan Leth Christense­n eller flygtninge-familien noget nyt.

Bjarke Ingels

har tegnet den stort anlagte pragtvilla, der måske aldrig bliver til noget.

skal huset have en 500 kvadratmet­er stor kaelder, 200 kvadratmet­er beboelse og en terrasse på naesten 300 kvadratmet­er, der omkranser huset, som er tegnet til at blive 11,5 meter højt.

På papiret

 ??  ??
 ?? FOTO: /RITZAU/SPORTSFOTO ?? Jan Leth Christense­n siger, at han har en flygtninge­familie klar til at flytte ind i det nuvaerende hus. Men han vil ikke oplyse, hvem de er.
FOTO: /RITZAU/SPORTSFOTO Jan Leth Christense­n siger, at han har en flygtninge­familie klar til at flytte ind i det nuvaerende hus. Men han vil ikke oplyse, hvem de er.
 ??  ?? Ekstra Bladet 10 august.
Ekstra Bladet 10 august.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark