Ekstra Bladet

PETRA NAGEL GRAVID FORÅRS-BABY SPARKER I DR-VAERTENS MAVE

- PERNILLE CHRISTENSE­N PRIVATFOTO pc@eb.dk

Efter at have datet ’hele verden’ har kaerlighed­en i den grad båret frugt for Petra Nagel.

Den friske DR-vaert, der ikke er bange for at bruge sig selv på skaermen, venter barn og skal vaere mor for første gang til foråret.

– Det er meget dejligt og meget godt. Vi har vaeret til nakkefolds­scanning i dag (fredag, red.), og alt ser godt ud, fortaeller Petra Nagel til Ekstra Bladet og tilføjer, at hun blev ret rørt, da hun for første gang fik et glimt af den lille.

Vi har vaeret til nakkefolds­scanning i dag, og alt ser godt ud

– Man kunne se, at den lå og sparkede. Og jeg ved ikke rigtig, hvad der er sket med mig de seneste dage ... jeg er blevet sådan lidt grådlabil på grund af hormonerne. Så jeg faeldede en ret stor tåre, griner hun.

Faerdig med at date

Petra Nagel er isaer kendt fra DR-programmer­ne ’Petra elsker sig selv’ og ’Petra dater hele verden’.

Tidligere i år kunne Petra Nagel fortaelle, at hun var faerdig med at date fyre rundt om i verden. Hun var blevet forelsket i Asbjørn.

– Jeg var med en veninde på en snusket bodega, hvor hun introducer­ede os.

Vi kyssede den aften, men

så gik der faktisk et år, før jeg mødte ham igen en aften, og der sagde jeg til ham, at han godt kunne tage og invitere mig ud, fortalte hun i februar til Ekstra Bladet.

Den fangede Asbjørn, og flirteriet udviklede sig altså sådan, at parret om et par

måneder kan kalde sig foraeldre.

Petra Nagel skal sammen med Andrew Moyo vaere vaert på det store liveshow, når DR naeste fredag skal uddele musikprise­r ved P3 Guld.

– Jeg har allerede laert meget

om graviditet. Google er jo et overflødig­hedshorn af informatio­ner. Og jeg har blandt andet fundet en stram-ind-bh og strømpebuk­ser, som jeg skal have på på fredag, så jeg kan passe mit tøj, siger Petra Nagel, der også har fundet en helt

saerlig trusse til P3 Guld.

– Det er en gravid-underbuks, der er lavet af bambus. Dem skal jeg have på. Jeg anede seriøst ikke, at sådan nogle fandtes, griner den gravide vaert.

 ??  ?? ’Ved ikke, hvorfor Asbjørn har en toiletrull­e i hånden ... til gengaeld holder jeg en graviditet­stest, og den er positiv’, skrev Petra Nagel på sin Instagram-profil, hvor hun afslørede sin graviditet i går.
’Ved ikke, hvorfor Asbjørn har en toiletrull­e i hånden ... til gengaeld holder jeg en graviditet­stest, og den er positiv’, skrev Petra Nagel på sin Instagram-profil, hvor hun afslørede sin graviditet i går.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark