Ekstra Bladet

Kendt radiovaert stopper

- JULIE KRAGH jukr@eb.dk

Radiovaert­en Iben Maria Zeuthen stopper på Radio24syv-programmet ’Det naeste kapitel’, hvor hun hver uge har haft besøg af en kendt og aktuel dansker.

– Jeg har valgt at stoppe med ’Det naeste kapitel’. Jeg har lavet det i to år nu, og det har simpelt hen vaeret så sjovt, men det er samme skabelon hver uge, så nu traenger jeg til at prøve noget nyt, fortaeller hun.

Sidste program med Iben Maria Zeuthen som vaert bliver sendt 29. september.

32-årige Iben Maria Zeuthen indledte sin karriere i DR, hvor hun blandt andet stod bag programmet ’Ibens harem’. Hun har vaeret på Radio24syv, siden kanalens start for seks år siden, og her bliver hun da også fremover.

– Jeg må ikke sige, hvad vi arbejder på, og det kommer heller ikke i radioen endnu. Det er lidt et sats, men jeg har nogle idéer om, hvilken vej jeg gerne vil gå – for eksempel med en medvaert, hvor der er lidt mere knald på.

Der er en hel enkel forklaring på, hvorfor hun har behov for at prøve noget nyt:

– Det er simpelthen, fordi jeg personligt er gået fra at vaere en meget alvorlig pige til at kunne grine lidt mere ad det hele. Så det vil også vaere en udfordring for mig fagligt at flytte mig indholdsma­essigt fra det forstående, terapeutis­ke rum til det mere tempofyldt­e og dynamiske, siger hun.

– Hvad er grunden til, at du er blevet mindre alvorlig?

– Jeg var bare blevet traet af at tage det hele så tungt. Jeg har brugt så meget af mit liv på at vaere ambitiøs og gøre alting perfekt, men på et eller andet tidspunkt bliver man traet af at vaere så stram i betraekket, når det hele egentlig går fint, og man faktisk altid klarer sig nogenlunde. Så jeg har bare leget

med at give slip, og så det blevet sjovere at vaere mig. Der er meget mere at grine ad. Det er virkelig dejligt!

Iben Maria Zeuthens nye program bliver afsløret om

et par måneder, mens ’Det naeste kapitel’ fortsaette­r som hidtil med en anden vaert.

 ?? FOTO: CHRISTIAN BANG ?? Iben Maria Zeuthen er blevet bedre til at grine, og det vil fremover komme lytterne til gode.
FOTO: CHRISTIAN BANG Iben Maria Zeuthen er blevet bedre til at grine, og det vil fremover komme lytterne til gode.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark