Ekstra Bladet

Vi har brug for Mette

- Per Mortensen Eskebjergg­ård 50 Måløv

Lars Løkke Rasmussen (V) har om nogen splittet vores land. Vi har brug for en samler, og her ser jeg slet ingen andre i det politiske landskab end Socialdemo­kratiets leder, Mette Frederikse­n.

Hun har stillet en praecis analyse af kapitalism­en: ’Den er blevet syg’ – og det har hun fuldstaend­ig ret i!

Løkke vil til gengaeld fylde lommerne på grådige kapitalist­er – og pengene skal komme fra pensionist­er, børns fremtid, nedslidte arbejdere, dem som har mindst og vores velfaerd.

Mette Frederikse­n vil derimod styrke faellesska­bet, skabe tryghed i livet og på gader og straeder, bekaempe social dumping, satse på danskerne og stoppe skaevvridn­ingen af Danmark.

Lars Løkke sidder på lånt tid, mens han magtfuldko­mment fusker og lusker i kampen for at forblive statsminis­ter for enhver pris.

Time to change! Nye boller på suppen og ordentligh­ed tilbage i politik. Lad os nu få en politiker med visioner og indsigt i danskernes liv.

Udskriv derfor valg nu. Så må danskerne vurdere, om de vil Løkke eller Mette. Højt at flyve, dybt at falde. De danske fodboldkvi­nder, der vandt sølv ved EM i sommer, risikerer at gå glip af de to kommende slutrunder på grund af den tilspidsed­e konflikt mellem DBU og Spillerfor­eningen.

 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ??
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN
 ?? FOTO: /RITZAU/JENS DRESLING ?? Socialdemo­kraternes formand, Mette Frederikse­n, er den rette til at lede landet.
FOTO: /RITZAU/JENS DRESLING Socialdemo­kraternes formand, Mette Frederikse­n, er den rette til at lede landet.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark