Ekstra Bladet

Er Tulle mon radikal?

- Poul Valderslef Smedevej 46 A Køge

Så har Dansk Folkeparti­s formand, Kristian Thulesen Dahl, meldt ud, at han gerne vil i regering med Venstre efter naeste valg. Og jeg som troede, at han var småforlove­t med Socialdemo­kratiet og Mette Frederikse­n!

Han tillader sig ovenikøbet at stille betingelse­r i form af, at Liberal Alliance og Det Konservati­ve Folkeparti skal holdes udenfor. Hvilken fraekhed!

En gang imellem kan man få lyst til at sammenlign­e ham med en radikal, idet han svajer som et siv for vinden, og jeg vil nødig stå sammen med ham ved en frokostbuf­fet.

Det ene øjeblik holder han og Mette Frederikse­n et stort profileret agitations­møde i Cirkusbygn­ingen, det naeste lefler han for Lars Løkke Rasmussen. Det er naesten til at blive rundtosset af – eller kan han bare ikke tåle at vaere vaek fra rampelyset for laenge ad gangen?

Ved de kommende finanslovs­forhandlin­ger vil det vise sig, hvilken side han haelder til.

I øvrigt kan man undre sig over, at DF ikke gik i regering efter sidste valg, hvor de fik chancen, men de troede vel, de kunne gå på vandet efter den overvaelde­nde tilslutnin­g, de fik.

Og nu viser det sig, at vaelgerne er ved at finde andre steder at saette deres kryds – måske fordi man ikke laengere finder den trovaerdig­hed i partiet, der tidligere har vaeret.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark