Ekstra Bladet

Forkert type

- ER FIRE KAMPE HAN ER BLEVET ANGREBET HVIS MAN SKAL LEDE OG SÅ TIL ROY MEN HVORFOR I morgen Alle kampe vises på Viaplay

Der må have vaeret nogle bagvedligg­ende problemer mellem ledelsen i Crystal Palace og Frank de Boer. Måske var hollaender­en ikke den type, man havde regnet med, mener Jan Mølby. Det mente Crystal Palace, der i ugens løb fyrede Frank de Boer. Hollaender­en nåede 77 dage og altså blot fire kampe i spidsen for Crystal Palace.

Det var heller ikke godt. Crystal Palace ligger sidst med nul point, og de har ikke scoret i Premier League endnu.

Alligevel kan jeg ikke forstå, at Frank de Boer ikke fik lidt mere tid.

for at have vaeret for naiv til Premier League. Og man kan selvfølgel­ig ikke få et hold, der er sammensat af Sam Allardyce og Alan Pardew til at spille som Ajax på de gode dage på så kort tid.

Det tror jeg nu godt, at de Boer var klar over, så jeg synes ikke nødvendigv­is, at han var naiv. Men alle de ting han nåede at prøve, fungerede ikke. Intet ville lykkes.

Det må spillerne – adskillige af dem ganske højt lønnet – også tage ansvaret for.

Men vi er trods alt fortsat midt i september, og der skal ikke mange sejre til at flytte sig i tabellen i øjeblikket. Så helt katastrofa­l var situatione­n trods alt ikke endnu.

Jeg synes, Crystal Palace mistede tålmodighe­den for hurtigt.

tror jeg, at der må have vaeret nogle bagvedligg­ende problemer mellem ledelsen og Frank de Boer.

Måske har ikke alle omkring ledelsen og de nye amerikansk­e investorer vaeret helt onside i forhold til ansaettels­en af den type manager.

Jeg noterede mig en udtalelse fra klubbens formand, Steve Parish, oven på det seneste nederlag, til Burnley, i søndags. Han talte om, at han stod bag alle, der arbejdede stenhårdt for at hjaelpe Crystal Palace ud af problemern­e.

16 timer senere var Frank de Boer fyret, så var det en antydning af kritik af hollaender­ens facon?

Man er i hvert fald nødt til at undre sig over, hvordan klubben kan gå fra managertyp­er som Tony Pulis, Alan Pardew og Sam Allardyce til Frank de Boer.

Hodgson. Crystal Palace vil, tror jeg, egentlig gerne

udvikle spillestil og koncept, som Everton og Southampto­n har gjort det over en lang periode. De to er nu de staerkeste, hvis man lige ser bort fra top-seks, i Premier League.

Det har kraevet tålmodighe­d, også i vanskelige perioder, og det beundrer de øvrige klubber, der sukker efter samme slags stabilitet – trods skiftende managere.

Crystal Palace vil ifølge Parish gerne vaere bedre til at styre kampene – og vinde når de dominerer. Men i hver af de seneste seks kampe, hvor man har haft mindst 60 procent boldbesidd­else, har man tabt.

Steve Parish og de amerikansk­e investorer vil helt sikkert gerne vaere bedre end nummer 16 i Premier League, og de vil gerne spille underholde­nde fodbold.

og hvordan er de blevet så forvirrede og pressede, at blot fire dårlige resultater er nok til, at de kaster alle ambitioner og planer bort?

Selv om 70-årige Roy Hodgson utvivlsomt er det, som englaender­ne kalder ’a safe pair of hands’, så er han altså ikke et managerval­g, der vil inspirere ret mange Premier League-stjerner. Eller potentiell­e indkøb.

Hodgson har stået som manager i 216 kampe i Premier League, og han har vundet 35 procent. Han står for et 13.30 Crystal Palace - Southampto­n 16.00 Huddersfie­ld - Leicester 16.00 Liverpool - Burnley 16.00 Newcastle - Stoke 16.00 Watford - Manchester City 16.00 West Bromwich - West Ham 18.30 Tottenham - Swansea

Vi er trods alt fortsat midt i september, og der skal ikke mange sejre til at flytte sig i tabellen i øjeblikket

14.30 Chelsea - Arsenal 17.00 Manchester United - Everton langt simplere spilkoncep­t end Frank de Boer, og det har man måske brug for på helt kort sigt. Men hvor laenge bliver det ved med at vaere nok for klubben? Jeg ved fra nogle af de spillere, som arbejdede under ham i Liverpool, at det ofte var dødssyge traeningsp­as med mange repetition­er. På den måde bliver dette managerski­fte et wakeupcall for Crystal Palace-spillerne.

 ?? FOTO: AP ??
FOTO: AP
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark