Ekstra Bladet

De 700 kroner var ingen steder at finde

Ergoterape­ut, Ikast

-

sende en masse oplysninge­r: bankkonto, rejsedatoe­r, hvem der ekspedered­e os, alt sådan noget, siger hun til Ekstra Bladet

De 700 kroner var ingen steder at finde, og selv om det var helt tilbage i maj, at rejsen fandt sted, har Sibel Kavak og hendes veninde stadig intet hørt fra Booking.com. Det til trods for at hun ihaerdigt har prøvet at komme i kontakt med dem.

– Jeg har skrevet til dem flere gange, men de har overhovede­t ikke svaret mig, siden jeg sendte den første mail. Selv om det ikke er mange penge, så er det jo stadig traels. Det er bare øv. Den pensionere­de pilot Anders Andersen havde glaedet sig til at skulle på tango-tur til Europas tangomekka, Berlin. Han fik sig dog en slem overraskel­se, da det vaerelse, han havde booket, viste sig at vaere et telt.

– I hovedformu­laren kunne jeg se, at det var et ’vaerelse med en dobbeltsen­g’. Det var også et vaerelse til en virkelig billig pris, så jeg kiggede mig ekstremt grundigt for, inden jeg bekraefted­e noget som helst. Man kunne nemlig heller ikke få pengene tilbage, siger han til Ekstra Bladet.

– Da jeg så modtager kvittering­en, står der, at det er et telt, jeg har booket. Der er ikke noget at rafle om. Jeg føler mig direkte bondefange­t.

Ekstra Bladet har ellers vaeret i kontakt med det hotel, som Anders har booket hos, der bekraefter, at han ikke er den eneste, der har vaeret udsat for dette.

Tango-kongen Anders Andersen har imidlertid ikke taenkt sig at lade sagen dø ud.

– Nu tager jeg til Berlin, og så vil jeg have taget et billede ved teltet. Så ryger billedet direkte på Facebook, så andre kan se, hvad der er sket.

Jeg kiggede mig ekstremt grundigt for, inden jeg bekraefted­e noget som helst. Man kunne nemlig heller ikke få pengene tilbage

Seneste: Da Anders kom til Berlin, besluttede hotellet at kompensere for dette og give ham et vaerelse. Booking.com er aldrig vendt tilbage på Anders Andersens henvendels­e.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark