Ekstra Bladet

Hvis en kunde ringer direkte hertil, så vil de også finde ud af, at den pris, de er blevet tilbudt på bookingsid­en, er praecis den samme, som vi kan tilbyde her. Til hver en tid

-

Er det ikke et problem for jeres trovaerdig­hed, at kunderne tror, at de har sparet X procent, når de bare har købt til jeres normale vaerelsesp­ris?

– Jeg synes, det er et større problem for deres trovaerdig­hed, når de gør det på den her måde. Vi spiller jo med totalt åbne kort, og hvis en kunde ringer direkte hertil, så vil de også finde ud af, at den pris, de er blevet tilbudt på bookingsid­en, er praecis den samme, som vi kan tilbyde her. Til hver en tid.

– Hvorfor undlader du ikke bare at bruge booking-portalerne?

– Det kan jeg simpelt hen ikke. De er for staerke. Mit håb er selvfølgel­ig, at alle ringer direkte til mig. Men så er jeg også naiv. Konsulente­n Mikkel S. Wismann skulle med konen på weekendtur til Berlin. Selv om han indrømmer, at han ikke er superbruge­r hos hotelsider­ne, blev han alligevel overrasket over, hvordan han blev behandlet.

– Det er jo nemt at bruge de her sider, men da jeg får trykket, og skal til at betale, så stiger prisen lige pludselig med 400 kroner. 200 af dem er tyske by-takster – resten kan de ikke gøre rede for, fortaeller Mikkel til Ekstra Bladet.

– Da jeg ringer til Expedia for at spørge til gebyret, siger personen, jeg taler med: ’Skynd dig at booke vaerelset alligevel, så finder vi ud af det bagefter.’ Og selvfølgel­ig falder man i med begge ben.

– Hvis man så bare havde fortalt, at det var et gebyr, man havde, fordi det var en travl weekend, så var det jo nemmere at forstå. Det var bare ikke tilfaeldet. I stedet kunne vi jo se, at hotellet stadig blev solgt til den samme pris, efter vi havde booket.

Da jeg får trykket, og skal til at betale, så stiger prisen lige pludselig med 400 kroner

– Jeg har aldrig nogen sinde fundet ud af, hvad de ekstra penge var betaling for.

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark