Ekstra Bladet

375 millioner kroner til hotelsider­ne. Det er da mange penge at lave en hotelside for?

-

– Det er rigtigt. Det eneste, jeg kan sige, er, at vi har prøvet, og vores erfaring var, at det ikke hang sammen.

– Desuden er der jo heller ikke nogen, der siger, at det lige skal vaere Horesta, der skulle stå bag sådan en portal. Der er også flere i markedet, der allerede er i gang med at forsøge sig.

Men det seneste år er det beløb, hotellerne – betaler til bookingsid­erne, naesten fordoblet. Der må vaere sket meget, siden I lukkede ned – kunne tiden ikke godt vaere moden til et forsøg mere for jer?

– Det kan godt vaere, at totalomsae­tningen er på 375 millioner i dag. Men det er jo ikke det samme som at sige, at vi bare ville få hele omsaetning­en. Det er jo ikke engang sikkert, at alle danske hoteller ville bakke op om sådan en løsning.

– Og hvis man nu har den rigtige portal. Den rigtige brugervenl­ighed. Så har man jo stadig til opgave at gøre potentiell­e kunder opmaerksom på, at den findes. Der skal man bare vide, at de etablerede portaler bruger millioner af dollars hver eneste dag på at reklamere. – Det er en helt anden konkurrenc­e i dag. – Men kunne det blive en forretning­smodel for Horesta i fremtiden?

I alt blev der investeret cirka ti millioner, men projektet blev efterfølge­nde aflivet i løbet af nogle år

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark