Ekstra Bladet

Det første, jeg gjorde, var at hoppe i de skinny jeans – og for første gang i tre år kan jeg passe dem

- Startvaegt 11. juni: Vaegt nu: Muskelmass­e: Fedt: Fedtprocen­t:

– Det første, jeg gjorde, var at hoppe i de skinny jeans – og for første gang i tre år kan jeg passe dem, jubler hun.

HEMMELIGHE­DEN BAG

Julie Rugaards vaegttab er tilsynelad­ende et positivt sind og fravaer af ’slankehyst­eri’. Hun har formået at gøre kuren til sin medspiller og de nye kostvaner til sine venner. Og hun har slet ikke lyst til at vende tilbage til sine gamle vaner.

– Før kunne jeg godt kvaerne en hel Ben & Jerry-is på en aften. Det har jeg slet ikke lyst til nu, nu spiser jeg lidt mørk chokolade og drikker en kop god te, når jeg skal hygge mig. Efter et par stykker har jeg fået stillet den søde tand. Det lyder måske kedeligt og helligt, men jeg er faktisk rigtig glad for at spise, som jeg gør nu.

– Jeg har lagt mine kostvaner om, og jeg køber anderledes ind. Jeg går efter fedtfattig­t kød, en masse grønt og light – og så spiser jeg masser af quinoa, der maetter så godt og er sundt. Og så spiser jeg proteinrig morgenmad hver dag, så jeg er maet laenge. Alligevel går jeg og småspiser af sunde ting hele dagen. Jeg synes, det er dejligt at spise sådan. Men en gang imellem – hver anden lørdag – laver jeg mad, hvor jeg ikke taenker på, om det er sundt. Så nyder jeg det med god samvittigh­ed og drikker gerne et glas øl til, eller hvad jeg har lyst til. Naeste dag er jeg sund igen, fortaeller hun.

DEN AFBALANCER­EDE

måde at gribe sit vaegttab og sit nye slanke liv an på er bestemt ikke noget, den 39-årige sangerinde altid har praktisere­t. Hun har vaeret på adskillige sultekure og andre moderne metoder til at smide de uønskede kilo.

Jeg går efter fedtfattig­t kød, en masse grønt og light – og så spiser jeg masser af quinoa

– Jeg har prøvet det hele. Da jeg var yngre, hoppede jeg med, hver eneste gang jeg laeste, at Beyoncé eller en anden kendt holdt formen på en eller anden måde. Jeg har vaeret en del af en syg madkultur. Jeg har vaeret på masser af kure, hvor jeg sultede mig selv eller spiste noget, jeg ikke kunne lide, eller skulle traene helt vildt hver eneste dag. Det gik altid galt, og jeg tabte mig slet ikke. Til gengaeld tog jeg mere på bagefter.

– Denne gang har jeg ikke modstand på det hele, jeg er meget mere glad og afslappet, og så går det godt og nemt. Det er, som om min krop ved, at jeg vil den det godt, så den arbejder med. Og ud over at vaere blevet slankere er jeg grundlaegg­ende gladere og kan bedre lide mit eget spejlbille­de. Og når jeg har det godt med mig selv, har jeg mere overskud, og så er jeg både sødere ved mig selv ved andre. Så der er mange gode ting ved det, siger hun. 69 kilo. Julie havde smidt de første fem kilo, inden hun startede sin reelle slankekur hos Kira. Hendes egentlige startvaegt var altså 74 kilo. 57,7 kilo Start 26,3 kilo – nu 25,1 kilo (lidt tabt, men det er normalt) Start 26,3 kilo – nu 11,6 kilo Start 30,3 – nu 20,2

 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ?? Det har hjulpet på både humøret, selvtillid­en og overskudde­t, at Julie Rugaard har smidt de 16 kilo, der havde sneget sig på i løbet af de seneste år.
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN Det har hjulpet på både humøret, selvtillid­en og overskudde­t, at Julie Rugaard har smidt de 16 kilo, der havde sneget sig på i løbet af de seneste år.
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark