Ekstra Bladet

Fra bolig til bøger

- RUNE MELCHIOR SJØRVAD rms@eb.dk

Han er kendt fra tv-succesen 'Kender du Typen', hvor han sammen med sin kollega Anne Glad og vaert Mads Steffensen besøgte mere eller mindre kendte danskere for at gaette, hvem der bor i hjemmet. Nu får han sit eget bogprogram på DRK.

I programmet, der har fået det TV2-danseprogr­am-klingende navn ’Vild med bøger’, inviteres en aktuel dansk forfatter sammen med en kendt laeser i studiet, hvor de skal tale om og anbefale bøger, der har givet dem spaendende, fantastisk­e eller bare anderledes laeseoplev­elser.

Programmet er til alle med interesse for bøger og tager hver uge udgangspun­kt i nye emner og genrer, oplyses det i en pressemedd­elelse.

Vaerten på programmet, Flemming Møldrup, er selv en begejstret laeser, og han glaeder sig til at stå i spidsen for samtaler om bøger og litteratur.

– Jeg er glad for, at det er mig, der er blevet valgt som vaert. Simpelt hen fordi bøger er et spaendende emne at lave tv om. Og fordi ambitionen ikke er at lave et litteratur­program i klassisk forstand, men i stedet et bogprogram, som handler om lyst til at laese og samtaler om laesning, bøger og de temaer, som der kan laeses ud af dem, siger Flemming Møldrup og fortsaette­r:

– Det er vigtigt for mig at understreg­e, at programmet ikke er et anmelder-program. Der findes så mange dygtige anmeldere derude. Jeg er slet ikke anmelder. Jeg er laeser. En begejstret laeser. Og det er det, programmet går ud på.

 ?? FOTO: BJARNE BERGIUS HERMANSEN/DR ?? Flemming Møldrup – en begejstret laeser.
FOTO: BJARNE BERGIUS HERMANSEN/DR Flemming Møldrup – en begejstret laeser.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark