Ekstra Bladet

Meget på spil

- Lars M. Tjellesen Østermarie, Bornholm Svend H. Pedersen Vandvaerks­vej 28 Kruså

Aldrig før har Dansk Folkeparti vaeret mere utrovaerdi­gt, og det er utroligt, at alt for få fået øjnene op for dette klare faenomen. Nye Borgerlige, derimod, har meget godt at byde på. Her er klare meninger og en fornuftig holdning til flygtninge, immigrante­r og fremmede.

Danmark skal passe på. Der er simpelt hen for meget på spil.

Vi skal og må aldrig komme så langt ud, at vi bliver som Sverige. Her kan man se og fornemme, hvad alt for mange fremmede betyder. Sverige er et skraekekse­mpel,

Vi må og skal straks holde lav profi, og holde en velfortjen­t pause. Allerede nu kommer vi selv bagerst i køen, og de aeldre må i høj grad betale den kaempestor­e ekstraregn­ing.

Hverken Socialdemo­kraterne eller Dansk Folkeparti har løsningen ... De meler kun egen kage og går 100 procent efter stemmerne – koste hvad det vil.

Det er nu – lige nu – at vi alle skal taenke os grundigt om. Hvordan får vi mere politi til opgaven med at bevogte de danske graenseove­rgange?

Angiveligt er der 100 fotovogne med to betjente, som fiser den af rundt omkring i Danmarks vejkanter.

Erstatter man nu disse 100 vogne med 100 mobile ’staerekass­er’ og saetter ti vogne med to betjente til at servicere dem – tja, så får man 180 betjente frigjort til graensekon­trol plus 90 vogne til andre opgaver.

Svaerere er det faktisk ikke.

 ?? FOTO: ANDERS BROHUS ?? Nye Borgerlige har fine og klare holdninger, skriver Lars M. Tjellesen.
FOTO: ANDERS BROHUS Nye Borgerlige har fine og klare holdninger, skriver Lars M. Tjellesen.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark