Ekstra Bladet

Bundkarakt­er til Thorning

- J. Hartmann Gl. Holmegårds­vej 7 Hillerød

Jeg har nu set de fire afsnit af DR1-programmet om de fem statsminis­ter, og jeg må sige, at jeg stadig synes, at Helle Thorning-Schmidt ikke har forandret sig en tøddel, siden hun forlod Statsminis­teriet i 2015.

Hun er stadig så følelsesko­ld som en frostklar morgen.

Måske er hun en hjertevarm dame – jeg kan bare ikke få øje på det.

Ellers var det et fint program, hvor hver af de fire tidligere statsminis­tre plus en nuvaerende forsøgte at brede et blødt taeppe over deres tid på posten, hvor de med lidt humor forsvarede deres egen politik under daekke af, at det var til folkets bedste, og at de leverede, som de bedst kunne ud fra egne synspunkte­r.

Anders Fogh Rasmussen var dog ude på meget tynd is, da han i et afsnit talte om vores deltagelse i Irakkrigen som en detalje.

Hvordan han kan nedgradere sådan en krig med meget store konsekvens­er for mange til blot en detalje, må handle om, at han vil taekkes USA’s tidligere praesident J. Hartmann har heller ikke i dag meget tilovers for Helle Thorning-Schmidt.

George W. Bush. Hvis nogen af de fem skal have karakterer for charme, må det vaere Poul Nyrup og til dels Lars Løkke Rasmussen og Poul Schlüter.

Helle Thorning-Schmidt får i hvert fald bundkarakt­er som isdronning.

 ?? FOTO: MORTEN ALBEK/DR ??
FOTO: MORTEN ALBEK/DR

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark