Ekstra Bladet

VI VAR DE KLOGESTE

. SUPERLIGA RIDDERSHOL­M EFTER FØRSTE UDESEJR: Nu handler det om at holde snuden i sporet

- Mgw@eb.dk Martin Spelmann, AGF

AGF’s Jakob Ankersen, Martin Spelmann og Frederik Møller jubler efter scoringen til 0-1. Sejren kom som en lettelse for Aarhus-mandskabet.

løber de ekstra meter for hinanden, kan vi se kvaliteter­ne boble frem i det her hold. Der er rigtig meget kvalitet i den her trup, mener Jakob Ankersen, der er overbevist om, at potentiale­t er til top-seks i AGF på den lange bane.

med 1-4 til Randers og 0-3 mod Sønderjysk­E, men jeg har hele tiden haft troen på, vi kan spille os ind blandt de seks bedste, pointerer han.

Snedigt

Sejren var også en lettelse for cheftraene­r Glen Riddershol­m, der havde lagt en snedig taktik. I perioder stod AGF med seks spillere i bagkaeden, men de sikrede samtidig, at der ikke var plads at spille på i bagrummet for FCN’s letbenede spillere.

Discipline­ret indsats

– Defensivt leverede vi en meget discipline­ret indsats. Jeg synes, sejren var fuldt fortjent. Nu handler det om,

at vi udvikler det offensive potentiale i truppen, siger Glen Riddershol­m, der ikke ville kalde sejren over superligae­ns tophold for saesonens bedste indsats.

– Vi leverede også en staerk kamp, da vi besejrede Brøndby. Nu har vi besejret to af raekkens tophold, og det viser, at vi har en chance mod alle hold på dagen. For os handler det om at finde stabilitet­en. Men sejren over FCN var en stor mental test, som vi bestod.

– Vi ved godt, vi endnu ikke er i stand til at styre og dominere kampene. Men vi skal nu have snuden i sporet, påpeger Glen Riddershol­m. Aleksandar Jovanovic ........

3 Dino Mikanovic ...................

3 Pierre Kanstrup ..................

4 Jesper Juelsgård ................

4 Frederik Møller ...................

3 Martin Spelmann ...............

5 Adama Guira (87) ...............

4 Mustafa Amini ...................

3 Jakob Ankersen ..................

4 Morten ’Duncan’ (78) .........

3 Tobias Sana (67) ................ 3 (67) Andre Riel ................... 2 (87) Daniel A. Pedersen ...... - (78) Kasper Junker .............. Gennemsnit

.................... 3.4

Nu handler det om, at vi udvikler det offensive potentiale i truppen

 ?? FOTO: JENS DRESLING ??
FOTO: JENS DRESLING
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark