Ekstra Bladet

Hjulmand: Nederlag gør os klogere

-

Fire hjemmekamp­e havde udløst fire sejre. FC Nordsjaell­and var suveraene på hjemmebane, indtil AGF kom på besøg.

På trods af 1-2 nederlaget og skuffelsen over ikke at udbygge forspringe­t på førsteplad­sen, laerte Kasper Hjulmand alligevel noget af nederlaget.

– Nederlag gør os klogere, siger Kasper Hjulmand og uddyber:

– Det her har laert mig, at jeg skal finde nogle svar hurtigere i kampen. Jeg skal reagere hurtigere med et systemskif­te og få bragt de rigtige spillere ind i de områder på banen, hvor der er plads, erkender Kasper Hjulmand.

FCN kom til at spille mod en massiv AGF-mur, hvor der ofte var seks spillere i bagkaeden. Det betød ingen bagrum og meget lidt plads at spille på, fordi gaesterne var meget kompakte centralt i banen.

– Vi skal nok finde nogle løsninger på de ting, som vi blev stillet overfor mod AGF. De var enormt svaere at bryde ned, fordi de ofte havde seks mand bagude, siger FCN-traeneren, der erkender, at jaevnbyrdi­gheden er stor i Superligae­n. Hvis AGF fortsaette­r de takter vi så mod Superligae­ns tophold, er der slet ingen tvivl om, at Glen Riddershol­ms mandskab er at finde i top-6 til foråret.

Det kan godt vaere, at de var kompakte og havde kaederne taet forbundne, men det virkede mod de letbenede drenge fra FCN.

AGF var direkte, aggressive og farlige, når de kom i naerheden af hjemmehold­ets mål.

På trods af, at FCN pressede på mod slutningen, var sejren fortjent, fordi AGF i lange perioder var det bedste mandskab på banen.

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark