Ekstra Bladet

BØRNENE:

-

kendegivet den opfattelse, at sagsøgte begik drabet.

Joan Kjaergaard er ikke er i tvivl om, at Maria Povlsen slog hendes far ihjel.

– Det er fuldstaend­igt absurd, at hun får lov at arve. Det er jo det, der har vaeret hendes motiv lige fra starten. Det har vaeret pengene.

Draebt i sin ferievilla

Joan Kjaergaard var sammen med de små børn i Sydafrika, da hun stadig troede på, at hendes far var forsvundet på vej til golf, og de kørte rundt og ledte efter hans blå bil.

– Børnene fortalte os om blod på gulvet, blod på vaegter gene. Og så var der alle deres mareridt. De sagde også, at de ikke måtte fortaelle os noget, det havde de lovet deres mor, siger hun.

Kort tid efter fandt politiet ud af, at Preben Povlsen ikke var forsvundet på vej til golf. Han var blevet draebt i sin ferievilla, som efterfølge­nde var gjort ren for blod. Heref- endte enken Maria, hendes søster Stella og deres bror Francis bag tremmer.

Joan måtte ikke tage sine små halssøsken­de med hjem til Danmark – deres mor kraevede fra faengslet, at de skulle blive i Sydafrika.

De blev anbragt hos en fattig plejefamil­ie.

Børnene forsøgte at holde på hemmelighe­den, men for den fireårige Randi var det svaert. Hun begyndte at tegne i børnehaven. Igen og igen tegnede hun en mand med blod ud af maven. Han lå på et gulv i en blodpøl. Omkring ham stod to kvinder og en mand. Hun fortalte sin børnehavel­aererinde, at

Sønnen har udførligt beskrevet, hvad han så den aften i januar 2008

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark