Ekstra Bladet

IGNORERER DE BLODTØRSTI­GE SJAELE

- KLAUS EGELUND at vaere optimistis­k og positiv og slet ikke i en klub af AGF’s størrelse og med den historie, siger Glen Riddershol­m. – Det er blevet fodboldens kendetegn, at det handler om at finde syndebukke og ofre: ’Det kan jo ikke blive ved.’ ’Det ka

Pokalexit torsdag. Udspillet mandag.

Fem nedtursdag­e i AGF har fået de blodtørsti­ge blandt AGF’s fans til at hyle mod himlen som varulve ved fuldmåne.

De Hvide har nogle af de mest engagerede fans online.

Dyb respekt

Et kig på eksempelvi­s morethanac­lub.dk er ikke for sarte sjaele. Isaer Glen Riddershol­m er skydeskive for skarp kritik, og kravet om fyring af den blonde midtjyde bliver luftet hyppigt.

Og hovedperso­nen selv ignorer fuldt og helt nettets blodtørsti­ge sjaele.

– Jeg følger ikke med, for det ville aede mig op. Med den allerdybes­te respekt for, at der er mange, der interesser­er sig for, hvad der foregår i AGF, så er der så mange gode råd, at det ville vaere svaert for mig at holde fast fokus på, at få de her spillere til at performe kontinuerl­igt og forme vores spillestil, mener AGF-traeneren.

– Jeg hører mange sige, at det er svaert at se, hvad AGF vil, og det virker lidt på mig, som om det bliver sagt i affekt, fordi der skal findes forklaring­er til at tilfredsst­ille den store interesse, der er for klubben.

– Jeg synes, det er ret tydeligt at se, hvad det er, vi arbejder med, og jeg synes nogle gange, den fodboldfag­lige diskussion bliver lidt fattig, når den baserer sig på følelser og ikke det faktuelle, siger han.

– Det er klart, når vi i en raekke transfervi­nduer har skiftet ud, så er der meget, der skal samles op, fordi der hele tiden er ting og informatio­ner,

Jeg følger ikke med, for det ville aede mig op

der skal bringes videre til de nye. Der er rigeligt for mig at følge op på i det daglige, fortaeller Glen Riddershol­m, der dog ikke lukker af for tilhaenger­nes holdning til det der sker i klubben.

– Når jeg tager ind til Aarhus og går rundt, så måler jeg lidt stemningen på, hvad jeg oplever der. Og jeg oplever en enorm entusiasme og tro på projektet. Der er en masse mennesker, der vil os det bedste, oplever han og giver nettets kritikere en ordentlig bredside.

– Jeg har det lidt som princip, at de, der råber højest, oftest gemmer sig bag et alias. Og vi lever i et samfund, hvor dem, der råber højest, er dem, der bliver hørt.

– De udtrykker sig ofte på følelser og har en negativ vinkel på det hele. Men når jeg møder folk, så er det vel 80 procent, der er positivt stemt, men de går sådan lidt og putter med det, fordi det bare ikke er normen i Danmark

 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark