Ekstra Bladet

Mulle: Jeg er en gammel pige med kuldegysni­nger

- toft

Hun styrter i vanlig stil rundt ude i Hafnia Hallen i Valby som et egern på speed! Det skulle sgutte undre, hvis en af tatovering­erne en dag slipper taget og flyver af låret, når Kristina Kristianse­n kommer drønende i endnu et gennembrud og enten scorer eller – som det går denne tirsdag formiddag i Valby – braender på hjerteveni­nden Sandra Toft i målet.

Klavs Bruun ringede mandag formiddag, og et par timer senere stod de to og krammede hinanden i Brøndby efter et 2017, hvor Mulle oven på sølle ti minutters spilletid under et helt EM blev vraget til Golden League i Frankrig, en venskabska­mp mod Tyskland og en traeningsl­ejr på de kanariske øer.

Jeg er glad, smilende, og når vi traener, traener vi, når vi hygger, hygger vi. Jeg er bare, som jeg er Jeg skal bare vaere, som jeg er, og spille det håndbold, jeg spiller. Så må vi se, hvad der sker

– Jeg blev ringet op, da jeg sad i bilen på vej til traening i Nykøbing. Så vendte jeg bare rundt.

– Du har vaeret vaek siden EM i Sverige – har du savnet det helt vildt?

– Jamen, jeg er gået glip af to samlinger, det er det, jeg har misset, og så er jeg ellers bare rigtigt glad for at vaere tilbage, se pigerne igen og traene håndbold med nogle af de dygtigste spillere i Danmark.

– Jeg nyder det, og jeg er bare rigtigt glad for at vaere her.

– Da du kom i går, gik du så bare ind i truppen, som om du aldrig havde vaeret vaek?

– Jamen, jeg er jo, som jeg er, og det vil jeg ikke lave om på. Jeg er glad, smilende, og når vi traener, traener vi, når vi hygger, hygger vi.

– Jeg er bare, som jeg er.

– Synes du, du skal vise noget ekstra?

– Nej, ved du hvad, jeg skal bare vaere, som jeg er, og spille det håndbold, jeg spiller. Så må vi se, hvad der sker.

– Hvad glaeder du dig mest til?

– Lige nu er jeg bare glad for at vaere her, jeg hygger mig, får god traening, og så tager jeg en dag ad gangen. Det bliver jeg nødt til. Jeg holder mig bare i gang.

– Giver det et ekstra kick, når du løber på banen til en landskamp?

– Ja, selvfølgel­ig gør det det.

– Det er altid dejligt at spille landskampe, det har det vaeret i alle årene.

– Jeg får stadig kuldegysni­nger, selv om jeg er en gammel pige.

 ?? FOTO: LARS POULSEN ?? – Jeg er rigtigt glad for at vaere tilbage, se pigerne igen og traene håndbold med nogle af de dygtigste spillere i Danmark, fortaeller 28-årige Kristina Kristianse­n.
FOTO: LARS POULSEN – Jeg er rigtigt glad for at vaere tilbage, se pigerne igen og traene håndbold med nogle af de dygtigste spillere i Danmark, fortaeller 28-årige Kristina Kristianse­n.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark