Ekstra Bladet

United tromler kriseramte Palace

-

Manchester United fortsatte lørdag den imponerend­e saesonstar­t og spillede sig alene på førsteplad­sen i Premier League.

Det skete med en forventet sejr hjemme over bundproppe­n Crystal Palace, der ligner et hold, der ikke aner sine levende råd i den bedste engelske raekke.

Sejren blev på 4-0, og den var aldrig i fare, og United topper dermed ligaen med 19 point.

Det er tre point mere end Manchester City, der senere lørdag møder Chelsea og med en sejr vil overtage førsteplad­sen med en bedre målscore.

I gang efter tre minutter

Tre minutter skulle Manchester United blot bruge på at komme foran i opgøret.

Marcus Rashford gled fri i venstre side og servede bolden for Juan Mata, der kanonerede United foran 1-0.

Et hårdt slag i ansigtet for pressede Palace, der senest tabte 0-5 til Manchester City.

Efter en fyring af Frank de Boer har Roy Hodgson taget over som manager, men mandskabet er i total krise og har udelukkend­e indkassere­t nederlag i de første syv runder.

Målscoren er lige så forfaerdel­ig og lyder på 0-17.

Efter føringsmål­et slap United noget af farten og skabte ikke mange chancer, men efter 35 minutter slap heldet op for gaesterne.

Ashley Young legede kispus med en Palace-forsvarer i venstre side og lagde derefter et perfekt indlaeg ind i feltet. Bolden endte hos Marouane Fellaini, der taet på mål flugtede United på 2-0.

Tre minutter efter pausen hamrede Rashford et frispark ind i hovedet på Fellaini, der dårligt kunne undgå at sende bolden i mål.

Fem minutter før tid ville Romelu Lukaku også lege med, og belgieren scorede nemt til slutresult­atet på et oplaeg fra Anthony Martial.

Uafgjort til Schmeichel

Kasper Schmeichel var vanen tro i målet hos Leicester, der ude klarede 0-0 mod Bournemout­h.

Pierre-Emile Højbjerg sad som saedvanlig­t på baenken hos Southampto­n, der tabte 1-2 ude til Stoke.

West Ham slog Swansea 1-0, mens West Bromwich Albion og Watford spillede 2-2.