Ekstra Bladet

Knyt sylten, Karen

- Lars M. Tjellesen Godthåbsve­j 32 Østermarie

Karen Thisted følger ikke med tiden, mener Lars M. Tjellesen. Det er altså utroligt, at Karen Thisted har en side i Ekstra Bladet søndag. Det er ikke kun spild af papir, men en direkte tåbelig og fordummend­e journalist­ik. Det kan Ekstra Bladet ikke byde sine laesere. Det er ikke nyt, at Karen Thisted fyrer en bredside af, hvor almindelig oplysning og frihed overhovede­t ikke har vaeret inde over. Ikke kun vås og tågesnak, men en usikker, ligegyldig, ’gammeldaws’ snerpe-skriger viser sin angst og foragt for kunst og ytringsfri­hed.

Karen må selvfølgel­ig have sine meninger, men hvornår er det noget, vi laesere kan bruge til noget ..? Vi skal aldrig give efter for mørkemaend og oldnordisk religionsd­iktatur, der skal vaere plads til humor og en profession­el streg. Karen har ikke respekt for hverken Inger Støjberg eller Kurt Westergaar­d, og det siger alt om hende og hendes naive og yderst dumme ytringer. Hun er fra en tid, som for laengst er gået, er meget langt over sidste salgsdato. Hendes dømmekraft er der ingen, der regner med, og bedst ville det have vaeret, hvis hun aldrig var blevet til noget.

Hun generer os alle søndag efter søndag. Er uudholdeli­g og så gammeldags, at kun Gorm den Gamle kan danse med hende. Vorherre bevares. Må jeg blive fri. Du er mig direkte imod ..!

Husker med foragt Karens indlaeg om købe-sex, det var så forfaerdel­igt og ikke engang i naerheden af virkelighe­den. Hvis man ikke ved nok, ikke følger med, er provokatør uden den nødvendige erfaring og indsigt, må man og skal man holde sig langt vaek fra medierne, ja os alle.

Kaere Karen, luk sylten, du er håbløs og helt uinteressa­nt.

 ?? FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN ??
FOTO: TARIQ MIKKEL KHAN

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark