Ekstra Bladet

HAN SPARKER DANMARK TIL VM

FODBOLD Nicklas Bendtner er klar til at spille lige så overbevise­nde for Danmark, som han gør i den norske liga, lover Rosenborgt­raener Kåre Ingebrigts­en op til de vigtige VM-kampe

-

TRONDHEIM (Ekstra Bladet): To år efter at Parken hånligt vendte Nicklas Bendtner ryggen i playoffned­turen mod Sverige, er den brandvarme danske bomber klar til at saette sine skeptikere på plads.

Skaden til Nicolai Jørgensen i Feyenoord og Andreas Cornelius’ baenke-rolle i Atalanta har medført, at Nicklas Bendtner forud for Montenegro kan praesenter­e sig som den varmeste angriber i den danske trup. Og landstraen­er Åge Hareide kan trygt saette sin lid til Rosenborg-angriberen.

– Vi snakker med Åge Hareide løbende, og han følger jo også med i, hvad Nicklas Bendtner praesterer her. Men for mig er det kun et spørgsmål om tid før han starter for Danmark igen, siger Rosenborg-traener Kåre Ingebrigts­en til Ekstra Bladet.

– Så hvis Hareide spørger dig, om Nicklas Bendtner har det, der skal til at starte for Danmark nu …?

– Så sender jeg ham et par videoer, så kan han selv se. Der er jo ingen tvivl!

– Det, han har leveret på banen i Tippeligae­n og i Europa League, kan han naturligvi­s også levere for Danmark. Han sparker Danmark til VM, lyder den løfterige melding fra Rosenborgs traener forud for de afgørende kvalifikat­ionskampe i denne uge.

Torsdag gaelder det Montenegro ude, og søndag gaester Rumaenien Parken.

Med far på job

Nicklas Bendtner har taget Trondheim med storm efter en traeg start. Siden begyndelse­n af august har han banket mål ind på stribe. Så op til gårsdagens topkamp mod Sarpsborg vaeltede Bendtner-trøjerne hen over disken i Rosenborg-shoppen.

– Vi har trykt Bendtnertr­øjer hele dagen, smiler butikschef Jan Olav Dreier, som fortaeller, at fan-interessen overstiger det, som publikums-darlingen Nicki Bille var genstand for på disse kanter.

Da Bendtner i torsdags havde tryllet mod Vardar, strømmede bestilling­erne ind i webshoppen, som modtog fire gange flere ordrer på kamptrøjer end normalt efter en kamp – alle sammen med Bendtner på ryggen.

I aftes var han atter på graes på Lerkendal i topbraget mod de naermeste forfølgere, Sarpsborg. En kamp som kun får plads på højdepunkt-strimlen i familien Bendtner, fordi seksårige Nicholas Bendtner havde fået lov til at komme med far på

Vi har trykt Bendtnertr­øjer hele dagen

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark