Ekstra Bladet

Vi er guldfavori­tter 4 1

SUPERLIGA

- Mgl@eb.dk THOMAS N. ANDERSEN tna@eb.dk

cruise control, men med 10 minutter tilbage satte de turbo på.. Kaptajn Larsson dukkede op i feltet og headede bolden ind ved naermeste stolpe.

Det var ligeledes Larsson, der afsluttede på kanten af feltet få minutter senere. Her dirigerede Mukhtar den videre ind i kassen.

Det endte med at blive en afklapsnin­g af de helt store, da indskifted­e Halimi scorede til 4-0 i de døende minutter.

4-0 viste lystavlen pludselig i en kamp, hvor Brøndby dominerede fra start til slut.

1-0

Jakob Poulsen (27/str.). Alexander Sørloth (42). Filip Novak (52). Jannik Pohl (69). Gustav Wikheim (84). ------------------------------

4-1 3-1 3-0 2-0

Alexander Sørloth er fyldt med selvtillid og gør stort set, hvad der passer ham for tiden i Superligae­n.

Bare se på nordmanden­s scoring mod AaB, hvor den midtjyske guldfugl nok engang drønede ned ad banen på egen hånd for så på kanten af feltet at gøre det samme ved AaB’s Jakob Blåbjerg, som Randers-direktør Michael Gravgaard gjorde ved en Amini-trøje sidste saeson.

Vi er bedre end FCK

Da Sørloth slutteligt smaskede bolden ind naer stolpen, fik Herning endnu et bevis på, at man i den norske landsholds­spiller har fået noget ganske saerligt til Heden.

– Det handler meget om selvtillid, og jeg har en rigtig god fornemmels­e, hver gang jeg går på banen. Systemskif­tet har betydet meget for mig, for vi spiller virkelig god offensiv fodbold, og vi er meget flydende i formatione­n, hvilket betyder, at vi angriber med mange folk, lød det fra den norske målmager, der nu har lavet syv Superliga-mål.

Det er ikke kun på egne vegne, Alexander Sørloth er ved at boble over af optimisme.

Super tilfreds

På baggrund af Ulvenes seneste praestatio­ner var nordmanden dejlig bramfri, da han gav svaret på, hvem der er guldfavori­tter i Superligae­n, når der skal gøres regnskab i 2018.

– Det er vi! Jeg synes, vi ligner et guldhold, og jeg er heller ikke i tvivl om, vi er bedre end FCK, selv om vi tabte i Parken. Det var første kamp i vores nye system, og så gik der oven i købet to mål ind på dødbolde. Som vi spiller netop nu, er vi uden tvivl Superligae­ns bedste hold, sagde Alexander Sørloth, inden han blev spurgt til, hvor laenge han har adresse i Herning:

– Jeg har kontrakt i fire år, og jeg skal ingen steder det første stykke tid. Jeg vil vinde ligaen med FCM og spille i Europa med klubben igen. Jeg er super tilfreds i Midtjyllan­d, så jeg planlaegge­r at blive laenge endnu, lød det fra Sørloth.

 ?? FOTO: JENS DRESLING ?? Lettet
Hanny Mukhtar lignede en lettet mand efter kampen, hvor han scorede to gange og stod for en håbløs afbraender fra 11-meterplett­en.
FOTO: JENS DRESLING Lettet Hanny Mukhtar lignede en lettet mand efter kampen, hvor han scorede to gange og stod for en håbløs afbraender fra 11-meterplett­en.
 ?? FOTO: CLAUS BONNERUP ?? Optimismen bobler hos Alexander Sørloth efter endnu en pragtpraes­tation på det FCM-hold, som nordmanden uden tøven kalder guldfavori­tter.
FOTO: CLAUS BONNERUP Optimismen bobler hos Alexander Sørloth efter endnu en pragtpraes­tation på det FCM-hold, som nordmanden uden tøven kalder guldfavori­tter.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark