Ekstra Bladet

Eftersøgni­ngen af ligdele fortsaette­r

-

De naeste dage vil man fortsat lede i vandet efter de resterende ligdele af Kim Wall.

Det fortalte drabschef Jens Møller efter fristforla­engelsen af ubådsbygge­ren Peter Madsen.

– Vi har evalueret med Forsvarets dykkere. Vi fortsaette­r lidt endnu, og i de naeste ti dage leder dykkerne fortsat i Køge Bugt, sagde han.

– Det er vigtigt, at vi finder de resterende ligdele af to årsager. Det er etisk vigtigt over for Kim Walls pårørende og for at finde en dødsårsag, lød det fra drabschefe­n.

Drabschefe­n fortaeller, at der tre gange er blevet brugt svenske politihund­e i eftersøgni­ngen, og at de har markeret en del steder, der kan vaere interessan­te i efterforsk­ningen.

– På baggrund af de steder, hundene har markeret, har vi gennemført en raekke dyk, sagde Jens Møller.

Politiet fandt 21. august en kvindetors­o uden arme, hoved og ben. Et dna-match viste senere, at der var tale om den svenske Kim Wall.

Måske rekonstruk­tion

Peter Madsens forsvarsad­vokat, Betina Hald Engmark, kritisered­e under dagens retsmøde, at der ikke er blevet lavet en rekonstruk­tion af de begivenhed­er, som førte op til Kim Walls død på ubåden i august måned.

Drabschef Jens Møller Jensen fortaeller, at politiet fortsat overvejer at gennemføre en rekonstruk­tion.

– Men det er sådan, at det ikke giver mening for os at lave en rekonstruk­tion om og om igen, så derfor venter vi, til vi har det, som vi kalder alle de taktiske oplysninge­r i sagen, siger han.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark