Ekstra Bladet

Regner med fisk

- THOMAS TREO tom@eb.dk

Vejret gik bogstaveli­g talt helt i fisk forleden i byen Tampico i det østlige Mexico.

Ifølge det civile beredskab faldt der side om side med regndråber små fisk ned fra himlen under en byge, skriver nyhedsbure­auet AP.

Faenomenet er haendt tidligere, og det skyldes ifølge videnskabs­folk, at tornadoer suger fisk op i luften og bringer dem ind over land. Nephew er tilbage.

I går annoncered­e det populaere jyske orkester, at de naeste år optraeder i Boxen i Herning fredag 5. oktober samt i Royal Arena i København lørdag 6. oktober.

’Vi kan ikke lade vaere. Nephew er som en familie, både internt og i forhold til vores publikum, og efter hver isaer at have vaeret ude at opleve nyt savner vi at feste med familien igen’, udtaler Nephews frontmand, Simon Kvamm, i en pressemedd­elelse. det, vi altid har gjort, nemlig spille firkantet melankolsk elektroroc­k, der passer godt til rundkreds og faellessan­g. Men i en ny opstilling’, siger gruppens guitarist Kristian Riis.

Frem og tilbage

En lettere kryptisk melding fra Nephew antyder, at bandet også har nyt materiale på vej:

’Vi har lyst til udvikling og noget frisk. Nye møder og nye toner. Men vi kigger ikke kun frem, også tilbage. Vi har lyst til at tale om cirkler og hjul og ting der går i ring, frem for bobler og disruption og ting der vaekster. For vi lever alle i døgn og uger og årstider – alting kører rundt. I 2018 vil vi derfor markere hver af de fire årstider med et fremstød fra vores lejr. For forhåbentl­ig at kunne mødes med publikum om både noget gammelt og noget nyt.’

Billetsalg­et til koncertern­e i 2018 begynder fredag 6. oktober klokken 10.00 via livenation.dk og ticketmast­er.dk.

Nephew er som en familie

 ?? FOTO: /RITZAU/GORM BRANDERUP ?? Det storsaelge­nde band Nephew gør comeback som sekstet i 2018.
FOTO: /RITZAU/GORM BRANDERUP Det storsaelge­nde band Nephew gør comeback som sekstet i 2018.
 ??  ??

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark