Ekstra Bladet

Nyforelske­t i mor til to

Andreas Bo er lykkelig: Har igen fundet kaerlighed­en

- NICK STURM nick@eb.dk

For knap et år siden havde den 50-årige skuespille­r og komiker Andreas Bo et specifikt ønske til sit kaerlighed­sliv – han kunne godt taenke sig en ung kaereste med små børn. Det er nu gået i opfyldelse. Andreas Bo har nemlig fået en ny kaereste, der er er yngre end ham selv, og som har to små børn.

– Jeg har det pissegodt. Det går også godt med kaerlighed­en, men hun er ny i trafikken, så hende skal vi lige passe på, men jeg er meget glad for hende, siger han og fortsaette­r:

Det går også godt med kaerlighed­en, men hun er ny i trafikken

– Officielt har det kun varet et par måneder. Hun er ikke en kendis, og hun er ikke på min egen alder. Hun er yngre, og vi har mødt hinanden via en faelles bekendt.

– Hun er en enlig mor med to børn og kommer fra Køge, tilføjer han.

Savner små børn

Andreas Bo har selv en dreng og en pige, der begge er omkring 20 år gamle, og i takt med, at ungerne flyver fra reden, savner komikeren pludselig at have små børn omkring sig igen.

– Min børn er så store, at de bare skal have foraeldrek­øb, hjørnesofa­er og mobilabonn­ementer, så jeg nyder, at hun har en på fem og en på otte, siger han.

– Søndag var jeg på besøg,

og dagen efter skulle jeg tidligt op, fordi jeg skulle aflevere ungerne mandag morgen, da moderen skulle til Berlin. Det er skønt, tilføjer han.

– Jeg kan godt lide at have

børn omkring mig.

Andreas Bo og bloggeren Mascha Vang gik fra hinanden i 2015, efter de havde vaeret kaerester i omkring to år.

De taler stadig sammen, fortaeller komikeren.

– Jeg taler stadig med Mascha. Jeg er vild med hende. Vi joker somme tider på sms'en. Det er jo ikke, fordi vi fortaeller alt til hinanden, men vi er stadig i kontakt, siger han.

 ?? FOTO: /RITZAU/CASPER DALHOFF ?? Andreas Bo har savnet at have små børn omkring sig. Det har han nu og i tilgift en ny, yngre kaereste.
FOTO: /RITZAU/CASPER DALHOFF Andreas Bo har savnet at have små børn omkring sig. Det har han nu og i tilgift en ny, yngre kaereste.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark