Ekstra Bladet

Alexandra har fået job

- LOUISE SVANE PEDERSEN lsp@eb.dk

Fra 2020 er det slut med leve på offentlige ydelser for grevinde Alexandra, da hun har valgt at frasige sig sin apanage i forbindels­e med, at prins Felix fylder 18 år.

Derfor er det også nødvendigt for den tidligere prinsesse, at hun får stablet en karriere på benene inden for de naeste tre år, så hun er sikret en indtaegt i fremtiden.

Nu har grevinde Alexandra fået sig et officielt job på det amerikansk­e universite­t Indiana University Kelley School. Det bekraefter universite­tet på deres hjemmeside.

Inden grevinden mødte prins Joachim og blev prinsesse Alexandra, var hun vicedirekt­ør i GT Management Ltd. i Hongkong. Nu får hun muligheden for at bruge erfaringer­ne fra sin tidligere karriere til at laere fra sig på det amerikansk­e universite­t.

Stort privilegiu­m

Jobbet indebaerer blandt andet, at grevinde Alexandra skal deltage i rundbords-debatter, hvor hun skal forklare de studerende om erhvervsli­vet, og hvordan det hele fungerer i både den privateog offentlige sektor.

– Jeg glaeder mig meget til opgaven og ser det som et stort privilegiu­m at få den mulighed, udtaler grevinde Alexandra til Her & Nu.

Grevinde Alexandras officielle arbejdstit­el vil vaere 'leader-in-residence'. Første gang, Alexandra skal undervise i Indiana, er fra 23. til 27. oktober. Jobbet er foreløbig sat til at vare indtil skoleåret 2017-2018 slutter.

Ekstra Bladet har talt med grevindens sekretaer, der bekraefter historien.

 ?? FOTO: JONAS OLUFSON ?? Grevinde Alexandra gør sig klar til et universite­ts-job i Amerika.
FOTO: JONAS OLUFSON Grevinde Alexandra gør sig klar til et universite­ts-job i Amerika.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark