Ekstra Bladet

LAD OS UDSKIFTE SHUAIB KHAN MED ASIA BIBI

- ASIA BIBI ER ASIA BIBI BLEV PAKISTANS ENESTE DEN KONSERVATI­VE I DEN SIDSTE MENS VI GIVER DERIMOD VIL JEG REGERINGEN MÅ SKRIDE

i fare for at blive haengt i et pakistansk faengsel.

I en diskussion med sine naboer i en landsby naer Lahore i 2009 sagde Asia Bibi, at til forskel fra muslimerne­s profet, Muhammed, havde Jesus givet sit liv for menneskehe­den.

Det opfattede Asia Bibis naboer som hån og spot, deres følelser var sårede, og de anklagede hende for blasfemi – og endvidere for, som kristen, at have forurenet et faelles drikkekrus ved landsbyens brønd.

dømt til døden i 2010. Hun har appelleret, men har nu tilbragt otte år i en celle på 2,4 gange 3 meter i isolation for ikke at blive lynchet af andre fanger. Retsmøder er flere gange blevet afbrudt af en rasende pøbel, der har råbt ’haeng hende, haeng hende! Allah er stor!’. 150 mullaher har forlangt hende draebt uanset højesteret­s afgørelse.

Millioner af pakistaner­e har i en meningsmål­ing udtrykt ønske om hendes død.

kristne minister og en guvernør, som talte for at lempe Pakistans blasfemi-love, er begge blevet snigmyrdet sammen med andre sagesløse kristne, fordi Asia Bibi endnu ikke er blevet haengt. Slipper Asia Bibi ud af sit faengsel, er hun en aegte flygtning.

ECR-gruppe i EuropaParl­amentet, som Dansk Folkeparti har tilsluttet sig, har indstillet Asia Bibi til Sakharov-prisen, som før er givet til bl.a Nelson Mandela og Aung San Suu Kyi. Men Asia Bibi har endnu mere brug for den anerkendel­se. Den fattige, 48-årige mor til fem børn er symbolet på millioner af kristne i den islamiske verden, som oplever en forfølgels­e og en undertrykk­else, der tager til år for år.

flodbølge af migranter befandt der sig tusindvis af unge pakistaner­e. Ingen af dem er flygtninge, men konvention­erne tvinger os til at tage deres asylansøgn­ing alvorligt, selv om de har taget flyveren direkte til Nordafrika fra de arabiske oliestater, hvor de arbejdede.

Og når de bliver forsøgt repatriere­t, har Pakistan i flere tilfaelde naegtet at modtage dem, hvorefter flyene måtte vende tilbage til Europa med de triumferen­de pakistaner­e om bord.

husly til pakistansk­e vaneforbry­dere og mordere, forfølges kristne i Pakistan. Det er ellers sidstnaevn­te, der har behov for vores hjaelp og beskyttels­e.

Men vi giver i Danmark husly og socialhjae­lp uforbederl­ige vaneforbry­dere og mordere fra Pakistan. Den mest kendte er Shuaib Khan, leder af den muslimske indvandrer-bande Loyal to Familia (LTF). Shuaib Khan er en farlig parasit, som bør fjernes fra det danske samfund og sendes til Pakistan, hvor hans menneskeli­ge karakteris­tika passer langt bedre. Hvordan han får det dér, er mig komplet ligegyldig­t.

Mens vi giver husly til pakistansk­e vaneforbry­dere og mordere, forfølges kristne i Pakistan

til enhver tid byde Asia Bibi, hendes mand og deres fem børn velkommen til Danmark. Jeg er sikker på, at de ville vaere taknemlige og blive gode samfundsbo­rgere – til forskel fra tusindvis af andre uindbudte indvandrer­e, som ifølge Finansmini­steriet koster os mindst 33 mia. kr. om året.

til handling. Hvis ikke Pakistan makker ret og modtager enhver pakistaner, vi smider ud, må det have økonomiske og politiske konsekvens­er.

Og samtidig må regeringen i de skarpeste vendinger fordømme forfølgels­en af kristne som Asia Bibi og forlange hende sat på fri fod og sikret fri udrejse til Danmark sammen med sin familie. Hun kan blive afhentet af samme fly, som saetter Shuaib Khan af på landingsba­nen i Islamabad.

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark