Ekstra Bladet

Kaere medmennesk­e!

- Lars Kristensen Højgårdsve­j 7 Vester Skerninge

Er det ikke på tide, at vi mennesker står frem som en faelles menneskehe­d – ikke som politiske mennesker, ikke som religiøse mennesker, men derimod som de levende, livgivende og livsbekrae­ftende mennesker, vi er?

Det er os, der bliver ofrene i de politiske, religiøse, økonomiske og militaere konflikter, vi ser over hele jorden. Os – de levende mennesker. Du, jeg og alle andre.

Vi kan ikke blive ved med at sidde og blot gøre ingenting og tro, at vi intet kan gøre.

Vi er syv milliarder mennesker, syv milliarder levende mennesker. Vi kan gøre noget, når vi står samlet frem som den faelles, levende menneskehe­d, vi er.

Det er det politik, religion og økonomi, der splitter os mennesker ad, og som får os til at bekrige hinanden.

Livet er det, der forener os, for vi lever alle sammen på den samme planet. Skulle vi ikke traede frem som dem, vi er – de levende, de Lars Kristensen vil forene alle jordens folk for at minde os om vores faelles menneskeli­ghed.

livgivende og de livsbekrae­ftende mennesker?

Vi kan gøre det 24. oktober kl. 12 lokal tid og holde fem minutters stilhed for at mindes de hundreder millioner af mennesker, der har levet før os, og som fik frataget deres liv i de politiske, religiøse, økonomiske og

militaere stridighed­er.

Kan vi gøre dette i en faelles, global event, vil det vaere muligt for os mennesker at gøre noget, som aldrig før i menneskehe­dens historie er sket.

 ?? FOTO: ALL OVER PRESS ??
FOTO: ALL OVER PRESS

Newspapers in Danish

Newspapers from Denmark